пак като видя някой с Голф 3 или 4 мноого за дразня незнам що че чак на типо типо си го изкарвам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колега аз направо им пускам аварийни като ги видаkristo0o_m написа:пак като видя някой с Голф 3 или 4 мноого за дразня незнам що че чак на типо типо си го изкарвам
Много яко ме дразнят, ама говоря за такива голфове дето е праено нещо по тях. А некой тръба на ауспуха (уж че ремус система), а спойлерче тфа онова ... Направо ми бъркат в .......
Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
Местонахождение Перник ?bachev написа:Колега аз направо им пускам аварийни като ги видаkristo0o_m написа:пак като видя някой с Голф 3 или 4 мноого за дразня незнам що че чак на типо типо си го изкарвам
Много яко ме дразнят, ама говоря за такива голфове дето е праено нещо по тях. А некой тръба на ауспуха (уж че ремус система), а спойлерче тфа онова ... Направо ми бъркат в ....... 
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Там основно са от описания моделPrinco написа:Местонахождение Перник ?bachev написа:Колега аз направо им пускам аварийни като ги видаkristo0o_m написа:пак като видя някой с Голф 3 или 4 мноого за дразня незнам що че чак на типо типо си го изкарвам

Пернишки гоуф сток не съм виждал
Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
Няма спане в този форум ей
.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
floks -
Ми пращам си тук поздрави за вас нежните създания във форума ама никой не ме отразява нещо
.
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
floks -
Вярно ли това или просто ме поднасяш
?
Коментар
-
floks
Коментар
-
floks
Реклама
Collapse

е как бе забелязвам аз всичко виждам
Коментар