Оглеждай се за червена тигра кабрио със интервенция отпред отдясно ... и ми я посочи ... да му покажа как не се спира в такива случаи ... горкото пунти ... чак ми стана жал ... А помеждудругото - слизайки от един бордюр си паднах на гърнето ... и сега руча като перничанин ... чак ме е срам :D
Ще се оглеждам,а твоето пострада ли много
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Тука съм бре, Ирке - АЛОХА :PМоето мие малко одрана броничката ... то си беше одрано там отстрани от майката преди ... нищо ми няма май- той ме фрасна по-скоро в гумата с неговата броня ... ама въпроса е, че келемето не спря ... Извинявам се и аз сам на 12 години, ама съм научен, че като се изакам после трябва да си почистя ... с извинение ....
Тука съм бре, Ирке - АЛОХА :PМоето мие малко одрана броничката ... то си беше одрано там отстрани от майката преди ... нищо ми няма май- той ме фрасна по-скоро в гумата с неговата броня ... ама въпроса е, че келемето не спря ... Извинявам се и аз сам на 12 години, ама съм научен, че като се изакам после трябва да си почистя ... с извинение ....
Тоя 100 % я държи в гараж.Ама все пак е кабрио,а до сега не съм срещал
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Ми то е така де,ама тоя явно не е научен. Сере и бега. Нищо не каза по морето ко стаа? Били те засекли с неква жЕна из плажа...
Я сега кажи кой ме е засякъл, откъде ме познава и на кой плаж, за да се сетя с коя жена /прая се на оборотен, само една е /Принко, брат - ако го мернеш - питай го що бяга ... и му кажи, че тея дето бягат най го изяждат То това стана там до техномаркет ли е мол ли е кво е ... тряя да има и камери, ама аз минавах само да хапна напът за насам ... не съм имал никво време да се разправям ...
Уууу,браточка, не помня кой го беше писал във " Видях те,ти ли беше?"Влез, върни 4-5-6 страници назад и ще разбереш. Тъкмо щях да те питам на различните плажове с различни жени ли ходиш? Пичове, пак се олях тая вечер и мисля да се мятам.Лека от мен!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
хахах няма да мога да запса спокойно имам предупреждение за САМП то как да не направя САМ пуснал ми в фиат форум голф 3- да се продава как няма да се нервирам що не пусне голафа си в VW CLUB или там каде трябва аа :@:@:@:@:@:@:@:
сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!
Е вие не разбрахте че безмислените спамове по темите се наказват ... Ако беше дал линк към обявата,и тогава да прайш коментар никой нямаше да ти слага предупреждение :D
Коментар