Уцелвал съм котка с колата кофти ама ,не трябваше да спира да ме види!Наблюдавали ли сте съсед, съседката ви докато прави секс?Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Наблюдавали ли сте съсед, съседката ви докато прави секс?Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
Като живеех в студентски град това беше просто "поредния скучен вторник" От нашия блок накъдето да погледнеш вечер все някой е оставил лампите...Гонили ли са ви добермани?
исках да стана полицай, като всяко момче или, просто да предотвратявам престъпления , супермеееен!!!а ся к"во, уча финанси и май ще с одиторство се занимавам....има време да открия суперсилите си пп въпросът остава на дневен ред за следващия :D
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Като малък исках да стана летец, ама уви не излетях.Завърших финнанси и сега съм "Специалист търговия и реализация"(внос и износ)!Същия въпрос, че е интересно!
now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Цял живот съм искал да се занимавам с търговия, това и правя - внос-износ...Може да се каже че съм станал това което съм искал, като изключим детските - космонавт, летец, шофьор и т.н.Прочее - шофьор също станах, но не такъв за какъвто мечтаех като дете, за щастие .Айде пак същия????????????
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Всъщност никога не съм мечтал да стана нещо конкретно.Имах един кратък период, в който ме увлече много космонавтиката.За мен единственото важно нещо е работата, която върша да е полезна и интересна.Други изисквания нямам! Отново същия въпрос!
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
абе има една - две правили ли сте необмислени постъпки заради жена (аз съм карал Пунтото по Тракия със 180 в ебати дъжда...чисто и просто ми сложиха рога )
Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар