Поне аз мисля, че Не
...Всички жени ли са еднакви?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Опознай другите :)
Collapse
X
-
Няма абсолютен отговор за нещата на нашата планета според мен.В този дух на мисли - не всички са еднакви.coolboby написа:Всички жени ли са еднакви?
Q: Често ли имате Deja vu или там както се пишеше :P ( за хората, които не знаят - моменти, когато ти се струва, че вече си преживявал абсолютно същата ситуация в живота си преди ) :D
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
КАФЕ - сутрин, пускам машината, изкарвам парата да загрее хубаво, и в малка чашка за кафе пускам едно чудесно еспресо :D докато работех като барман, научих доста тънкости, за да стане истинско хубаво еспресо
Mojito или Caipirigna
Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
еми Смирнофф, Собиески или ако има повечко - чичо Джим Бийм, не си падам по коктейли....ей за една седмица за замина на море и занемарихте хубавата темичка
ай ся да питам, Закачихте ли по нещо на морето или като мене
пп опа, аз закачих, ама вирусче
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Закачих аз, такъв вирус не ме беше хващал. Цяла нощ и цял ден в тоалетната. Наложи се на прекъсна и почивката!BEX---GT---TDi написа:еми Смирнофф, Собиески или ако има повечко - чичо Джим Бийм, не си падам по коктейли....ей за една седмица за замина на море и занемарихте хубавата темичка
ай ся да питам, Закачихте ли по нещо на морето или като мене
пп опа, аз закачих, ама вирусче 
Въпроса остава и за следващия?
Space Star 1.9 DID
Коментар
-
Мии Намери се Една Русалка
П.П Имаше ли някой от Форума на Поморие че видях една Много лачена Брава
Fiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239
Коментар
-
Със сигурност не съм бил аз по 2 причини: 1. Нямам брава2. Тази година не съм ходил на Помориеikov_Vr написа:Имаше ли някой от Форума на Поморие че видях една Много лачена Брава
Правоверен фен на фиат ли сте или случайно станахте собственик на фиатка ?
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Правоверен съмsnake написа:Със сигурност не съм бил аз по 2 причини: 1. Нямам брава2. Тази година не съм ходил на Помориеikov_Vr написа:Имаше ли някой от Форума на Поморие че видях една Много лачена Брава
Правоверен фен на фиат ли сте или случайно станахте собственик на фиатка ?
Ама съм политеистичен Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Когато бях на 4-5 годинки, майка ми ме водеше за ръка и минахме покрай едно малко Фиатче, от което слизаше милиционер, още помня къде се случи. Аз казах: "Мамо, като порасна ще имам такава количка и ще стана милиционер!"- тя се изсмя. Слава Богу, че изпълнява мечтите на половина и не станах милиционер, а и няма такава опасност, хахаха! Но десетина години по-късно имахме комшия наемател, който реши да си продаде Фиатчето и баща ми за всенародна радост реши да го приберем и така...
Ако броим, че съм израснал в Лади и Жигули, а и все още карам семейната Лада, а те пък от своя страна са си чеда на ФИАТ, пак съм от правата вяра
Въпрос към всички, които се добраха тази година до морето: Е ли до колене морето или ъм ба???
Коментар
-
два въпроса ще отговоряфиатски собственик станах по случайност, но ХИЧ не съжалявам, даже съм горд!!!на ММЦ плажа е до колене, най-якият плаж за менквесчънКой е хитът на лятото според вас - музика говоря, даже си и търся една песен, много яка нещо Кис ми имаше, лалалала, ама по-нататък съм аут, давайте според вас коя е....
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар