От високо.Изпитвам панически страх.Именно затова напук на себе си летях с делтаплан миналото лято и това пак ще летя Може пък и да го преодолея :D Q: Знаете ли каква е разликата между смелост и кураж?
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
не я знам(мързи ме да се ровя в речника) , мисля, че почти се припокриват, айде пак авто:- Правите ли колата си превантино или чак като стане негодна за каране...
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Все за превишаване на скоростта. Един приятел все ме бъзика, че не карам "Хариер", щото "Хариер-а" го спирали полицаите с "Томахоук" или "Пейтриът" Какво според вас представлява емблемата на Фиат - /////
Все за превишаване на скоростта. Един приятел все ме бъзика, че не карам "Хариер", щото "Хариер-а" го спирали полицаите с "Томахоук" или "Пейтриът" Какво според вас представлява емблемата на Фиат - /////
всяка една / е отметка за колите от който сме по- добре жената в колата, или по - добре 1 колата после жената?
Емблемата не знам кво значи.А иначе полицайте са ме хващали за превишена скорост, за минаване на червено, за без колан, за каране в еднопосочна улица ,за неправилно изпреварване и за алкохол 1 път.Бихте ли вложили 2000-3000лв за тунинг по колата?
Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Емблемата не знам кво значи.А иначе полицайте са ме хващали за превишена скорост, за минаване на червено, за без колан, за каране в еднопосочна улица ,за неправилно изпреварване и за алкохол 1 път.Бихте ли вложили 2000-3000лв за тунинг по колата?
eeeй никой не смеее да отговори на тоз въпрос аз ще съм, еми нямам си приятелка и не го измервам на толко малък интервал квесчън от мен - Гепи ли ли са ви докато сте интимни, кой мен - да, роднини и полиция
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Гепи ли ли са ви докато сте интимни, кой мен - да, роднини и полиция
И аз нямам сега споко.И засега съм много щастлив заради това.И мен роднини са ме гепвали да...техната... Q: Хубаво или лошо (дъдовно) време обичате? :P
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар