Слав написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Опознай другите :)
Collapse
X
-
Вънка , че не се знае , знае ли се ! Не ща за 1 година 2 децаblagun написа:Защото съм зле с нервите..Слав написа:Опознай другите.Q: Защо не спите толкова късно вечерта? :Dheraldita написа:Q.: А как се казваше темата?
Къде свърша "удоволствието ви" - вътре или вън? 
Коя е последната компютърна игра която ви направи впечатление ?
Brava 1.6 ELX
Коментар
-
ми аз съм си фен на GTA и за това си джиткам Сан АНдреас и чакам да излезе GTA 4 ама то май няма да е скоро Лаптоп или PC ?ruNNer написа:Вънка , че не се знае , знае ли се ! Не ща за 1 година 2 децаblagun написа:Защото съм зле с нервите..Слав написа:Опознай другите.Q: Защо не спите толкова късно вечерта? :Dheraldita написа:Q.: А как се казваше темата?
Къде свърша "удоволствието ви" - вътре или вън? 
Коя е последната компютърна игра която ви направи впечатление ?Fiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239
Коментар
-
Шах, стрелба и биатлонBEX---GT---TDi написа:Кой е любимият ви спорт, отбор...
Q: Често ли мечтаете или реалността ви е приковала здраво на земята?
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Всичко с мярка.Ако се търси абсолютен отговор - не!Q: На какво ниво поддържате стрелката в резервоара си?mixifixi написа:Когато държите на някой, бихте ли търпяли всичко от него и направили всичко за него?
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Никога!!! Само на една бира след "Тримата мускетари" :D :D :D В момента пил/а ли сте?Типо 1.4i.e. ex again
Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар