Не викай дявола, колега, недей точно покрай рождения си ден 

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse

Заключена тема

X
X
- 

fihi
Добре дошъл и от мен.Няма да се плашиш Бравата има поне 7-8 удъра отзад. Нищо и няма върви та се къса.
Коментар
 - 

Преди време попаднах на този клип в който отец Нафарфорий обесняваше какво е да те прасне дявола отзад :D http://www.vbox7.com/play:609a084c&start=113
Коментар
 - 

Това не пречи да се разрастне до към 100+ страници в различните интерпретации на въпросаstyle34 написа:Идеята на темата май е мааалко по-различна. Поне така ми се струва на мен.
 пп.И от мене добре дошъл Ники,въпреки че не се познаваме ми липсваше твоето присъствие тук!  

LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
 - 

Re: Лошо ли е да те праснат... отзад?
Ники, добре дошъл отново сред нас брадче :D . Отначало си помислих , че си заминал за чужбина мангизи да правиш а то каква била работата . Но всичко мина . Дано да се скиваме на следващата среща .nikki_sixx написа:Тааааааааа, тоя въпрос не ми дава спокойствие в последно време. Дали болката е като да те сритат в топките? А после застрахователите помагат ли, ако се случи така, че симерингите се разкъсат? А ако те прасне познат, приятел... човек на когото си имал доверие? По-малко ли е страданието или все си на пангара? Прощавате ли ако Ви праснат... отзад? М.у другото - огромни благодарности за поздравите касаещи рожденния ми ден! Радвам се, че има Хора, които се сетиха за мен.
Коментар
 - 

Взехме си Мария преди три седмици.Още на втория час я изпраскаха от зад.След престоя й около седмица при чичо доктор сега изглежда още по-добре от преди.Явно така е трябвало да стане. :PA20DTH
 ЖТД ама не баш
1NZ−FXE
; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
 - 

Вай лелеее, каква полуполова полутехническа тема се е заформила
 Ники, когато ти пострада колата, която ти е била като любовница, винаги боли. За лично праскане отзад не знам, за щастие  
 Ако това ще те успокои, в момента продавам колата си на тоталка и болката е неописуема  
 А със застрахователите винаги е грездей...

She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
 - 

Ники добре дошъл,ама що пък дърпаш дявола за ушите бре
 Бе да ма праскат отзад,че отпред ще заминат и радиатори и сума ти глупости !

Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
 + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. 
 - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар

Реклама

Collapse

Коментар