SokOtPraskova написа:

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse

Заключена тема

X
X
- 

Имам един часовник на 28 години. Котката ме бутна и той се пльосна на мозайката и даде фира. Батерията му не беше сменяна от 1995. Абе 2 батерии е видял в живота си.SokOtPraskova написа:Ако искаш да го счупя? :D Само да си се похвалил после!! Ама, само да си се похвалил! :Ptomazo написа:ай стига се фали бе
 аз още нямам часовник  :D

Pecho се впечатли че го нося 

Коментар
 - 

Аааа спокойно бре, дават скъсените елементи, не си ги прибират :Dogi28b написа:Той колегата за тва не иска да ходи в магазин, да не вземат да му го скъсят и на него.SokOtPraskova написа:дадох си парите, скъсиха ми го - чиста работаEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
 - 

Айде стига сте спамили в темата, аааааSokOtPraskova написа:Аааа спокойно бре, дават скъсените елементи, не си ги прибират :Dogi28b написа:Той колегата за тва не иска да ходи в магазин, да не вземат да му го скъсят и на него.SokOtPraskova написа:дадох си парите, скъсиха ми го - чиста работа

BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
 - 

Ииии тва боли бе!blagun написа:Айде стига сте спамили в темата, аааааSokOtPraskova написа:Аааа спокойно бре, дават скъсените елементи, не си ги прибират :Dogi28b написа:Той колегата за тва не иска да ходи в магазин, да не вземат да му го скъсят и на него.SokOtPraskova написа:дадох си парите, скъсиха ми го - чиста работа
Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
 - 

Много важно е да се уточни какъв е филтъра: спортен или конвенционален. Също така дали е от реномирана марка и ако да: дали е обслужван правилно... Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 !!!!!!!!!!!!!!!Моят син има рожден ден днес и съм много доволен от резултата...Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар

Реклама

Collapse

Коментар