batproho написа:

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse

Заключена тема

X
X
- 

Вероятно в края на месеца ще имам идване.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
 - 

Ти кажи,че нареждаш масата във Варна пък тогава да видиш как ще дотърчим 5-6 бездънни гърла. Нещо от как се е застудило само за пиене се говори по срещите и в темата за Бургас.T_SHOW написа:Нищо лично колега, от контактите които поддържаме, си бях изградил друга визия за теб. Ей това е лошото, че рядко се събираме да се опознаем. Нямаш ли път към Варна?batproho написа:Моя милост бе, защо?

Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
 - 

Ще направя всичко възможно да ми остане време.п.с. ще ходя на гости на братовчед ми сещай се защо
 .

Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
 - 

Ааааа, колега, не така. Някъде в поста ми да четеш думите "ядене" и "пиене"? Просто помолих колегата, като дойде в града, да ми се обади да се запознаем. Пък как ще протече сбирката по запознанството -- ТАЙНА (на всекиго му е ясно).z_sutrov написа:Ти кажи,че нареждаш масата във Варна пък тогава да видиш как ще дотърчим 5-6 бездънни гърла. Нещо от как се е застудило само за пиене се говори по срещите и в темата за Бургас.T_SHOW написа:Нищо лично колега, от контактите които поддържаме, си бях изградил друга визия за теб. Ей това е лошото, че рядко се събираме да се опознаем. Нямаш ли път към Варна?batproho написа:Моя милост бе, защо?

ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
 - 

колега T_SHOW ако има хапване пийване и аз мога да дойдаT_SHOW написа:Ааааа, колега, не така. Някъде в поста ми да четеш думите "ядене" и "пиене"? Просто помолих колегата, като дойде в града, да ми се обади да се запознаем. Пък как ще протече сбирката по запознанството -- ТАЙНА (на всекиго му е ясно).z_sutrov написа:Ти кажи,че нареждаш масата във Варна пък тогава да видиш как ще дотърчим 5-6 бездънни гърла. Нещо от как се е застудило само за пиене се говори по срещите и в темата за Бургас.T_SHOW написа:Нищо лично колега, от контактите които поддържаме, си бях изградил друга визия за теб. Ей това е лошото, че рядко се събираме да се опознаем. Нямаш ли път към Варна?batproho написа:Моя милост бе, защо?

Коментар
 - 

За тебе, знам че ме уважаваш и мога да разчитам на теб. За мен си готов да дойдеш ако трябва през девет планини в десета.strajaro написа:колега T_SHOW ако има хапване пийване и аз мога да дойдаT_SHOW написа:Ааааа, колега, не така. Някъде в поста ми да четеш думите "ядене" и "пиене"? Просто помолих колегата, като дойде в града, да ми се обади да се запознаем. Пък как ще протече сбирката по запознанството -- ТАЙНА (на всекиго му е ясно).z_sutrov написа:Ти кажи,че нареждаш масата във Варна пък тогава да видиш как ще дотърчим 5-6 бездънни гърла. Нещо от как се е застудило само за пиене се говори по срещите и в темата за Бургас.T_SHOW написа:Нищо лично колега, от контактите които поддържаме, си бях изградил друга визия за теб. Ей това е лошото, че рядко се събираме да се опознаем. Нямаш ли път към Варна?batproho написа:Моя милост бе, защо?

ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар

Реклама

Collapse

Коментар