Не само... малей то станало еденайси и сеем

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse

Заключена тема

X
X
- 

Ако имате познати слушащи hardstyle, hause, minimal и др. Ще съм Ви благодарен ако им споменете за мен и моито радио, Radio mNmlixtic. http://mnmlixtic.comoj.com/ Skype-> mnmlixtic
Коментар
 - 

Аз слушам предимно GOA-TRANCE и RAVE-TRANCE-PSYCHEDELIC но имам познати слушащи изброените стилове, така че ще им спомена за радиото ти
.

Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
 - 

Нещо против Тарантино и в частност творчеството му ли имаш?Ichkin написа:Въйййй ... т’ва ми звучи като филм на Тарантино ...

Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
 - 

Споко бе мой, слушането на тази музика не ме подтиква да друсамIchkin написа:Не ... имам против гоа танс нарко гига мега ултра психо реално мададжургасбиркалница ... Направо като чуя което и да е от тез, и се моля да ми пуснат Ливанска народна музика

Коментар
 - 

И при нас валя.Сутринта дъжд, който премина в сняг но естествено се топеше понеже температурата е +2 градуса.Но в момента всичко е спряло и навън е мокро и калноJivko Georgiev написа:.... до преди малко навън валя сняг сега грее слънце

ИСКАМ СНЯЯЯГ  

.

Коментар
 - 

Кой го казва ?Irka_fihi написа:Нееее, бе Принкоооо! Мери Кристмас се казва!Princo написа:Баба Коледа !Irka_fihi написа:2. Как се казва жената на Дядо Коледа?
 "

Баба коледа е ! Край,точка,финито,казах !  

Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
 + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. 
 - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
 - 

Добре де, съгласих се.Princo написа:Кой го казва ?Irka_fihi написа:Нееее, бе Принкоооо! Мери Кристмас се казва!Princo написа:Баба Коледа !Irka_fihi написа:2. Как се казва жената на Дядо Коледа?
 "

Баба коледа е ! Край,точка,финито,казах !  
 А я кажи, като много знаеш, каква му се пада Снежанка на въпросния дядка - дъщеря, внучка или любовница? 

"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар

Реклама

Collapse

Коментар