Забелязвате ли, че всички никове сега не се срещат...бтв, този Сашко Хранов е много прост, не може да се изказваш така неподготвен, дори и информацията му не е пълна...имало два дизеляка - да бе да и разликата била само в кулера, е верно ли бе.... все едно аз да започна да изказвам компетентно мнение за космическата промишленост или ядрената физика 
 ограничен е човека....кон с капаци 

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse

Заключена тема

X
X
- 

Тва братле го е писал някой "разбирач" (гоуффенове), или просто някой който мрази Браво-то . Не му се сърди , щом толкова го плюят , апък хората си го карат значи истината е съвсем другаде! А виж тва може да е някол Опелджия , че мноо ги наказват Yellow_Flash_Colorz_PDT_06Marea Bipower написа:http://www.automarket.bg/articles/11012002.htmЯдосах се!!! Как може пък такова нещо бе

Yellow_Flash_Colorz_PDT_40  Yellow_Flash_Colorz_PDT_46  

.... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!
Коментар
 - 

То значи само аз правя по 100 на денdonnna написа:ми аз само съм влизал и излизал 5-6 пъти, ей тъй на да въртя броячаК’во става а? Общо 2528 потребители са посетили форума днес

A20DTH
 ЖТД ама не баш
1NZ−FXE
; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
 - 

Майтап лееееееBO написа:То значи само аз правя по 100 на денdonnna написа:ми аз само съм влизал и излизал 5-6 пъти, ей тъй на да въртя броячаК’во става а? Общо 2528 потребители са посетили форума днес

А бе да ви питам сега кое е първо кокошката или яйцето?

Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
 - 

Когато влизаш и си виждаш името най горе в ляво значи си регистриран. Това посещение не влиза в графата нерегистрирани а в другата- регистрирани.Примерно вчера за целия ден посещенията са 2523 като от тях регистрирани са били 604 и 1919 нерегистрирани.604 означава че тези потребители са отворили страницата и са се оторизирали с име и парола. Имаме и рекорди като този:3143 посещения от тях 1592 регистрирани и 1551 гостиBO написа:То значи само аз правя по 100 на денdonnna написа:ми аз само съм влизал и излизал 5-6 пъти, ей тъй на да въртя броячаК’во става а? Общо 2528 потребители са посетили форума днес

Коментар
 - 

мараба пи4оже форума е мно як от една седмица имам бража тди и имам някой проблеми на4и днеска докато жале6е сниаг ми се изпотиха стаклата пусках парното на 4 ама не мойаха да са опражиат кжо да праиа и друго термостата ми маи неработи кайете цени на термостат. аааа колата е бража 1.9 ТДИ на колко оборота се жклийу4жа турбото мерси имам ли аибиес
Коментар
 - 

Леле Оги много се смях на това откъде го намери не знам!! КУЛТОВО е! Особено накрая - на колко оборота се включва турбото мерси имам ли абс....Паднах да се смея!!!ogi28b написа:мараба пи4оже форума е мно як от една седмица имам бража тди и имам някой проблеми на4и днеска докато жале6е сниаг ми се изпотиха стаклата пусках парното на 4 ама не мойаха да са опражиат кжо да праиа и друго термостата ми маи неработи кайете цени на термостат. аааа колата е бража 1.9 ТДИ на колко оборота се жклийу4жа турбото мерси имам ли аибиес

FIAT Bravo 1,9 JTD GT
Коментар

Реклама

Collapse

Коментар