Fiat 127 написа:

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse

Заключена тема

X
X
- 

Истинските карачи карат италиански коли, а Фалветата отпред са като направени от конструктор LEGO.От Италия се взема само кола... и нищо друго- дори котка, та камо ли жена... Yellow_Flash_Colorz_PDT_03 Yellow_Flash_Colorz_PDT_03 Yellow_Flash_Colorz_PDT_03pugsy написа:ако темата се казваше vw vs fiat до сега щеше да има 10 страници сигурно
Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
 - 

Ше требе да се бришат с парцало ако са женски..... Са за трайферо. Ако ми го мерат /грайферо/ от де да знам, че с това дето ше го мерат е сертифицирано от Инспекциятя за мерки и теглиилки и мери точно? ПС Май ше спирам да пиша, че тва дет го пиша го пиша 15 мин. Сенощо обърквмам.. Пуу таа водкаdimmX написа:Те хубаво ще го измерят ами ако са катаджийки......Fiat 127 написа:Аз днеска си сложих зимните гуми... Са чекам органо да ме спре да ми го мери............Tornado написа:UP Ето я спам темата ,а не темата за меренето на грайферите.
Коментар
 - 

deadairplane - 

15 литра ако са ниско ниво не знам. Като отворя капака на колата и в дъното томно над колекторите има един капак с едни ш.... болтове та каго го свалих от доле има две релета и два бушона. Единия беше изгорял. Смених го и като тръгна да паля и гори пак. Като сложа по-голям - 20 А и нагрява. Явно дава на късо ама не си се търсеше, че бях спрял в една кал и се увъргях целия.....Kimi_Raikonen написа:Да не би да е от ниско ниво на бензина в резервоара?Fiat 127 написа:Аз да са похвала, че тука дома има кисело зелуе... Са ше си сипа и рикиика........ Исках да го споделя с някой дето ма разбира....ПС Открих от кво не пали колата на бензин. ..

Коментар
 - 

помпичкаFiat 127 написа:15 литра ако са ниско ниво не знам. Като отворя капака на колата и в дъното томно над колекторите има един капак с едни ш.... болтове та каго го свалих от доле има две релета и два бушона. Единия беше изгорял. Смених го и като тръгна да паля и гори пак. Като сложа по-голям - 20 А и нагрява. Явно дава на късо ама не си се търсеше, че бях спрял в една кал и се увъргях целия.....Kimi_Raikonen написа:Да не би да е от ниско ниво на бензина в резервоара?Fiat 127 написа:Аз да са похвала, че тука дома има кисело зелуе... Са ше си сипа и рикиика........ Исках да го споделя с някой дето ма разбира....ПС Открих от кво не пали колата на бензин. ..

?

Коментар
 - 

Аз пък искам да се оплача...днес някакъв гьотверен ме взе на таран...тръгнал да излиза на задна от мястото на паркинга...и ме подбра изруда му неден... а му свирих като за световно...добре , че ми светна в кратуната да включа на задна и да се опитам да му избягам..та щетите не са големи!Мамка им некадърни тъпаци ...

Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар

Реклама

Collapse

Коментар