nikki_sixx написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Каква кола бре чадо?nikki_sixx написа:Аз пък искам да се оплача...днес някакъв гьотверен ме взе на таран...тръгнал да излиза на задна от мястото на паркинга...и ме подбра изруда му неден... а му свирих като за световно...добре , че ми светна в кратуната да включа на задна и да се опитам да му избягам..та щетите не са големи!Мамка им некадърни тъпаци ...
Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
"СТИЛО" имам...Stoyan_68 написа:Каква кола бре чадо?nikki_sixx написа:Аз пък искам да се оплача...днес някакъв гьотверен ме взе на таран...тръгнал да излиза на задна от мястото на паркинга...и ме подбра изруда му неден... а му свирих като за световно...добре , че ми светна в кратуната да включа на задна и да се опитам да му избягам..та щетите не са големи!Мамка им некадърни тъпаци ...
Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
аз ше пия зарад тебе... :DFiat 127 написа:Пцуене и ритане по капачките..... Ако не помага скачане трупешката на главата. Аз пък още имам проблем със запалването. Бушона дето го сложих се е запоил за там дето влиза са ше хода да го махам.......... с чук. А и не мое да пия рикия таа вечер лоша работа.......Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Ей тва за ходене по магазините с половинкатаKimi_Raikonen написа:Kimi_Raikonen написа:А знае ли някой 70- те начина да се задоволи една жена?! :D69 + разходка по магазините. Yellow_Flash_Colorz_PDT_02dimmX написа:И кои са тия 70, чи не се сещам Yellow_Flash_Colorz_PDT_09
голяма мъке ей ......ако има как всичко да вземе или избора е труден и кът се почне едно лутане а напред а назад
now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Мамицата му козя (казармен израз на възмута)! Как можа тоя кавал да хласне убавата колица! Божеее трябва да бъде бит и е..н на видно място за назидание на настоящите и идни поколения! Оставям таз отговорност на Kimi_Raikonen, той знае поне 69 начина да го направи! :D Та всъщност...каква беше колата дет тъ удари?nikki_sixx написа:"СТИЛО" имам...Stoyan_68 написа:Каква кола бре чадо?nikki_sixx написа:Аз пък искам да се оплача...днес някакъв гьотверен ме взе на таран...тръгнал да излиза на задна от мястото на паркинга...и ме подбра изруда му неден... а му свирих като за световно...добре , че ми светна в кратуната да включа на задна и да се опитам да му избягам..та щетите не са големи!Мамка им некадърни тъпаци ...
Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
...некъв пикап VW беше братко...Вярваш ли ми , че при удара (защото преди това все се надявах, че ще се усети и ще спре) , ми идваше да го заколя...Викам му през колата: "де спиш фе мама ти загубена дейва..."а оня седи вътре и не излиза... малко по-късно ми мина като видях , че няма щети...Обаче кофтито чувство остава... Да го аддем на Кими казваш...?! Хм...ства...Stoyan_68 написа:Мамицата му козя (казармен израз на възмута)! Как можа тоя кавал да хласне убавата колица! Божеее трябва да бъде бит и е..н на видно място за назидание на настоящите и идни поколения! Оставям таз отговорност на Kimi_Raikonen, той знае поне 69 начина да го направи! :D Та всъщност...каква беше колата дет тъ удари?
Коментар
-
...аз оня ден гледах 5 жени...напрао полудех - честно... искам да съм шейх некъф...и да имам харем...Kimi_Raikonen написа:Има един вторник в месеца- хванал си "синия" вторник, иначе пък жена със жена е класика в жанра- естетика... :D
Коментар
-
Аз па искам на шейхо гаража и едно кладенче нищо повече..... Те сами че кацнат пилитатаnikki_sixx написа:...аз оня ден гледах 5 жени...напрао полудех - честно... искам да съм шейх некъф...и да имам харем...Kimi_Raikonen написа:Има един вторник в месеца- хванал си "синия" вторник, иначе пък жена със жена е класика в жанра- естетика... :D
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар