Lane Staley написа:

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse

Заключена тема

X
X
- 

Мамка им шибаняци...Задържаха полета Тирана-София(в който патува братовчедка ми и нямам никаква връзка с нея) на летище в Скопие в шибаната македония. Гледам в сайта на Летище София, на "Кацащи" какво трябва да значи, "Очакван" това значи ли, че е тръгнал от псевдо държавата македония..вече трябваше да е в Търново...Ще се радвам някой да ми обясни...

Коментар
 - 

Дано и ние не го чуем, че... Макар, че търся повод да сменя тапицерията....ogi28b написа:снощи по Брейниак по дискавъри даваха експеримент с кафяв шум: Ултразвук с честота 22 375 херца, и 30 децибела, предизвиква резонанс на дебелото черво и .... се насираш...... дано да не го чуя във Фичката...

like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
 - 

Вижте този сайт и преценете къде сте вие в световната йерархия: :D http://www.istini.hit.bg/Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
 - 

Баси изрода :D :D :DInterceptor написа:Пробвах, макар да знам че говорителите ми не могат да го възпройвзедат. Не можах да усера работата
Типо 1.4i.e. ex again
 Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
 - 

Ама и ловци на митове разрушиха този митInterceptor написа:Пробвах, макар да знам че говорителите ми не могат да го възпройвзедат. Не можах да усера работата
 Просто не е истина!Ако някой иска да пие едно разхлабително и да заключи кенефа. Резултата ще е по-сполучлив  

BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар

Реклама

Collapse

Коментар