ne0 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гонка: "Bravo HGT" vs. "Alfa 145 QV"!!!
Collapse
X
-
Бате мойто типо е 90коня 8клапана моно инжекцион,не 140коньов 1.6 туин спарк,пълна инжекция 16клапана с чип,генерация,спортен филтър(доколкото знам де),потърси си някой в твоя клас,на мен примерно не ми доставя кеф да бия коли с 50коня по малко от мойта,ако не теб ти доставя това е друг въпрос
А и да съм казал,че карам ултра-мега-супер-дупер-мупер бегачка някъде? Возя си се на газчица,че ми е по евтинко и си трая :D
ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
-
Колеги вместо да се уважаваме и да се подкрепяме ние тука ще се изпокараме....нали все пак всички сме FORZA ITALIA :D Аз много харесвам алфите и ланчиите,незнам каква е тая омраза към фиат от ваша страна
ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Абе никъде не съм казал че браво 147 върви повече от QV и ми е ясно,че не върви като QV,ама всички сме под един похлупак и фиат и алфа и ланча,а oще малко ше се изпокараме за глупости...Kuku написа:Няма никаква омраза - аз самия не съм имал Алфа никога през живота си, но за сметка на това съм сменил три ФИАТ-а и пак искам да си купя ФИАТ
Гледаме реалистично на нещата, нищо повече 
Има по силни алфи от фиатки,има и по силни фиатки от алфи,както и ланчии...
Коментар
-
Баце ко ти става бре мнооо ясно че не сме враждебно настроениAbarth. написа:Колеги вместо да се уважаваме и да се подкрепяме ние тука ще се изпокараме....нали все пак всички сме FORZA ITALIA :D Аз много харесвам алфите и ланчиите,незнам каква е тая омраза към фиат от ваша страна
всен пак караме всички италиянаки
П.С.Ма тва Барво мнооо бавно бре щом и Нео го е здрал с една кола
Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Aбарт, приятел, просто си нямах предствава каква ти е колата. Аз съм карал такава ка твоята читава, 89 коня или нещо такова и къртеше яко, и ако си пипал ставаме напълно равностойни....Сори ако съм те обидил не е било нарочно, аз харесвам Типотата много!!!Originally Posted by pla_y_men
Алфата си е Алфа, а ФИАТ-а не е Алфа!
Коментар
-
Е бате бравото принципно не е много бегачка нормално си беше,щеше да е интересно имаше едно черно типо 2.0 16 което наказа голф кр и астра 2.0 16В да се пусне с алфитеMury написа:Баце ко ти става бре мнооо ясно че не сме враждебно настроениAbarth. написа:Колеги вместо да се уважаваме и да се подкрепяме ние тука ще се изпокараме....нали все пак всички сме FORZA ITALIA :D Аз много харесвам алфите и ланчиите,незнам каква е тая омраза към фиат от ваша страна
всен пак караме всички италиянаки
П.С.Ма тва Барво мнооо бавно бре щом и Нео го е здрал с една кола

FORZA ITALIA
Коментар
-
Абе в момента е разглобено цялото за основен ремонт,амортесьори слагам алфови,карета,дискове накладки,мисля да портвам и да го правя с карбуратор,защото тази моноинжекция спъва яко,иначе браво 1.6 16В ме биеше с много малко,а си представям ти какво ще ме направишne0 написа:Aбарт, приятел, просто си нямах предствава каква ти е колата. Аз съм карал такава ка твоята читава, 89 коня или нещо такова и къртеше яко, и ако си пипал ставаме напълно равностойни....Сори ако съм те обидил не е било нарочно, аз харесвам Типотата много!!!
Това си е кола за возене,не я слагам при бегачките,но твоята алфа наистина върви мноооого добре за 1.6
Почти колкото на гиги детелинката
Евалата за това ITALIAN POWER FOREVER ! ! !
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар