Мерси,
Тази година съм решил да си направя доста домашни благинки, вече имам условията за това.
Печени чушки на огнището, консерви домати, краставички, извадих си към 3 кг чесън, лука стана доста едричък, имам глави като среден портокал, на есен винце ще пробвам, кисело зеленце, сланинка също мисля да си спретна, суджук и пастърна. Та да видим,само да сме здрави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купих си къща на село :)
Collapse
X
-
Измиваш листата,оставяш ги да изсъхнат.Редиш по десет върху домакинско фолио и навиваш с негова помощ на рулце,така че фолиото да попадне отвътре на последния лист..Затягаш на фитил отстрани и във фризера.При ползване ги вадиш и размразяваш бавно.
Напиши коментар:
-
Дано не сбърках,обаче подрязах всички филизи без завръз на асмите.Събрахме и доста листа за зимата за сърмички.
Напиши коментар:
-
Оказа се ,че втората батерия чрез препрограмиране може да стане от 4 на 6а.ч.Така че вчера окосих почти всичко само с две батерии.Остана едно парче,ама не е спешно.Много доволен.
Напиши коментар:
-
Забравих да отбележа,че коша за събиране на тревата е пластмасов,а не текстилен и е с вместимост 35л.,което е доста добре.
Напиши коментар:
-
Закупих акумулаторна косачка Einhell с две батерии по 4 а.ч. и зарядно.Много съм доволен-лека,коси много добре.С една батерия покрива около 120кв.м.,но зависи и от това колко ъгълчета има за оправяне.Както и да е.Двора ми е около 500кв. и е разделен от пътеки на парчета.Събота кося едната половина,другата събота другата.Батериите ми стигат за този начин на косене.Цената на косачката и батериите е малко под 400лв.Няма кабели и като цяло се коси за много по кратко време.
Напиши коментар:
-
При нас, този месец не е валяло въобще!!!
За мен е добре, че правим топлоизолация и ако вали неможе да се работи. Инак и градинката си оправяме, копаем, засЖдаме, плевим.Вече и поливаме, капковото го направих тази година с твърда тръба ф16, с капка през 20см, стана много добре.
Напиши коментар:
-
Снощи ни помля градушка,та не знам какво ще остане от реколтата.Ама срещу природата не можеш да ходиш.?
Напиши коментар:
-
Непрекъснато вали и тревата порасна,а не може да се коси.Ще видя как ще бъде събота и неделя.
Напиши коментар:
-
Косих,плевих и т.н.,докато майсторите монтираха кухнята.Получи се просто невероятно,което доведе до решение(взето от жена ми),че на есен ще се прави цялостен ремонт и преобзавеждане на първия етаж???Майка ми жална.?
Напиши коментар:
-
-
Аз знам какви има и какво пише, важното е дали наистина имат самоход или е някаква пародия. Акумулаторната е абсурд да изкара 4ч интензивно косене.
Напиши коментар:
Реклама
Collapse

Напиши коментар: