Никакво значение няма това,че имаш. Аз когато купих къщата след известно време разбрах че имам проблем с тока. Отидох в ИВН и тия олигофрени най-церемонно ми заявиха ,че заявената ми мощност била 2kW. За да я увелича трябвало да мина през цялата процедура по присъединяване. Подавало се молба,правили обследване и такива глупости. Разпитах и ми казаха ,че излизало към 2000лв.
А Аз съм вързан към тях,имам партида!!! Какво проучване какви 5 лв. Добре че има 3-фазен ток ,сега си ползвам него.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купих си къща на село :)
Collapse
X
-
Срещу имато на 3м има стълб с табло и прекарани жици има едни електромер има място за още 2 единия ще е моя поне така каза момчета където ще го поставя - трябва да дадем само молба за поставяне - Преди много години е имало къща но никой не е живал там и сега къъщата е няма скоро ще чистим с багер имота . И пари ще трява няма начин в срадя ще видим колко точно .
Напиши коментар:
-
За проучване ,няма да е само 600лв. Излиза над 2000лв. Комшията тук го игра с неговия парцел, накараха го даже и таблото да си проектира, направи и плати.
Напиши коментар:
-
Днес водих от Енерчото човек за тока .Има жици има табло няма електромер трябва молба за поставяне което е МНОГО ДОБРЕ .
Щото можеше да прочнат с поручване и стигаме до 600лв .Можеше да е няма мощност и до тука .
Има вода до оградата ама трябва молбичка и тогава ако решат може да има свързване с водомер 1метър тръба. Добре че има река има и кладенец та тази година ще садим там картофи- кой ще ги вади незнам.
Напиши коментар:
-
Супер,браво.Близо ли е до язовира?Че ако си рибар,излизат добри рибки.
Напиши коментар:
-
При нас трудовата година почна още края на януари.Монтиране на шкафове,гардероб.Направихме и последната част от оградата.Почивните дни подрязване на лозите,розите,събиране на стара шума и първо косене на част от ливадата.
Напиши коментар:
-
Събота събиране на шума.С двете духалки стана за 3 часа.Следващата седмица-косене,аериране с новата машина,торене и пръскане на семена за сгъстяване.Ремонта стана фантастично,но като го до завършат ще пусна снимки,че има монтиране на шкафове,гардероб и т.н.
Напиши коментар:
-
БРАВО Ела и при нас-АЗ Слагам помпата от извора тръба 2 цола и е карам на 80 метра пълна бидон.
Напиши коментар:
-
-
С дебела бургия правиш 5 - 6 дълбоки дупки радиално.gamma написа: Преглед на мнениетоКолеги, как да се отърва от едно хинапово дърво? Проклетията е пуснала корени из цялата градина! Издънките излизат на 10 метра от дървото а корените надигат плочките в двора...
Пълниш ги с някакъв силен пестицид.
Напиши коментар:
-
За жалост трябва да приключваме преждевременно сезона,тъй като майсторите искат да почват ремонта от понеделник.Хич не ми е кеф,ама нали уж го правим за по-хубаво и удобно.А колко работа ни чака покрай пренасянето не е истина.Само хладилниците са 3 бр.?
Напиши коментар:
Реклама
Collapse

Напиши коментар: