ele написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Айде "чИститУ" - задължителни зимни гуми
Collapse
X
-
Живея на село, гаража ми е на 8 метра от улицата, а тя е с наклон. Ела с твоите летни гуми и паркирай в гаража, когато има сняг и е заледено. Ще получиш не 5, а 50 лв.С твоите летни гуми просто няма да изкачиш улицата до гаража - казвам го от личен опит.Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
-
Ти май си прекалила с психотропните лекарства.Ти видя ли хубаво дали са летни,или само пишеш колкото да не е без хич.Щото аз на 3 януари вечерта когато имаше мнооо сняг пътувах от Бургас към Силистра.И ако не бях със хубави зимни гуми едва ли бих стигнал.И пътувах 5,30 часа 270 км.От близо 20 г имам книжка и тогава наистина се убедих че хубавата зимна гума е от голямо значение.Колега, можеше да си спестиш първото изречение. Престанете с тези дребни и лични обиди!М. Петковele написа:Аз пък това мнение не го подкрепям от личен опит и едно 9 часово пътуване с летни гуми от Ямбол до Варна пред една зима пред 5-6 години с абсолютно непочистен път, особено във варненска област, който 1 час след нас го затваряха, за разлика от други, които доволно си почиваха в канавките. Колегата приказва абсолютно наизус неща, от които си няма и никаква представа. Ако толкова има желание, да дойде да му покажа как се спира с летни гуми на сняг - обзалагам се за 5 лева, че няма да се похлъзне колата и ще спре съвсем нормално и където трябва.Е46 330d 2++
Коментар
-
dabadaba - И аз също, за баира имам едни текстилни вериги, вършат супер работа. Иначе баира тук всички го изкачват с летни гуми - някои повече се пързалят, други - по-малко, ама всички успяват. Със засилка и на 2ра се изкачва без проблем. dasteri777 - ми летни си бяха. Аз зимни не купувам. За първото изречение не знам кой в тоя форум прекалява, ама определено не съм аз.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Слънчице,с това мнение само показваш че си много назад от правилното и безопасно зимно шофиране.Назад и настрани.Обясних какво се случва с лятната гума която е твърда лятото,а зимата омеква ли?Пипала ли си нова зимна и нова лятна гуми?Имам огромно желание да ми покажеш как ще спреш с летните гуми на сняг.Само че ще гледам отстрани.Предпочитам да вярвам на моя скромен опит,отколкото на тия несериозни приказки. Жена да ми показва техника на шофиране-айде нема нужда.Карайте си с летните гуми със здраве,всеки има глава на раменете.ele написа:Аз пък това мнение не го подкрепям от личен опит и едно 9 часово пътуване с летни гуми от Ямбол до Варна пред една зима пред 5-6 години с абсолютно непочистен път, особено във варненска област, който 1 час след нас го затваряха, за разлика от други, които доволно си почиваха в канавките. Колегата приказва абсолютно наизус неща, от които си няма и никаква представа. Ако толкова има желание, да дойде да му покажа как се спира с летни гуми на сняг - обзалагам се за 5 лева, че няма да се похлъзне колата и ще спре съвсем нормално и където трябва.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Toчно по тоя път едва ли си успяла да минеш с летни гуми ...ele написа:Аз пък това мнение не го подкрепям от личен опит и едно 9 часово пътуване с летни гуми от Ямбол до Варна пред една зима пред 5-6 години с абсолютно непочистен път, особено във варненска област, който 1 час след нас го затваряха, за разлика от други, които доволно си почиваха в канавките. Колегата приказва абсолютно наизус неща, от които си няма и никаква представа. Ако толкова има желание, да дойде да му покажа как се спира с летни гуми на сняг - обзалагам се за 5 лева, че няма да се похлъзне колата и ще спре съвсем нормално и където трябва.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Именно,ако става въпрос за пътя Ямбол-Бургас-Сл.бряг-Обзор-Варна.Е пълен абсурд при положение че час след тях са затворили пътя.Освен ако не е била със нещо 8х8Princo написа:Toчно по тоя път едва ли си успяла да минеш с летни гуми ...ele написа:Аз пък това мнение не го подкрепям от личен опит и едно 9 часово пътуване с летни гуми от Ямбол до Варна пред една зима пред 5-6 години с абсолютно непочистен път, особено във варненска област, който 1 час след нас го затваряха, за разлика от други, които доволно си почиваха в канавките. Колегата приказва абсолютно наизус неща, от които си няма и никаква представа. Ако толкова има желание, да дойде да му покажа как се спира с летни гуми на сняг - обзалагам се за 5 лева, че няма да се похлъзне колата и ще спре съвсем нормално и където трябва.
Е46 330d 2++
Коментар
-
Тоя път до болка ми е познат и съм го пътувал в сняг,така че пак фантастиката идва в повече,още малко Шипка със полусликове ще минавате ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Коментар
-
Карал съм абсолютно навсякъде, вкл. и по този път (бях студент във Варна) с летни гуми. Никога не съм имал проблем.Зимни гуми почнах да слагам от 6-7 години. А с 4 чисто нови зимни съм за пръв път през живота. При това не са от най-евтините - 720 лв ми излязоха 4-те Gislaved-ки.Има разлика, спор няма, осезаема при това. Колата е много по-стабилна и по-лесно се кара със зимните гуми.Но с летните също не е невъзможно да се кара нормално. Стига да знаеш какво и как правиш.За пореден (но не последен) път ще кажа - по-добре добър шофьор с летни гуми, отколкото калпав шофьор със зимни!. Разбира се, най-добре е добър шофьор със зимни гуми, а най-зле (но често срещано по пътя) - калпав шофьор с летни.Аз лично съм се прибирал от София до Ямбол по непочистената магистрала (снегорините вървяха някъде зад мен), с 4 летни гуми и скъсана една щанга на задното окачване - едната задна гума се извиваше като предна и колата едва се вкарваше в пътя. Аз си мислех тогава, че просто поднася заради летните гуми, чак като стигнах, на другия ден разбрах какво било.dasteri777 написа:Именно,ако става въпрос за пътя Ямбол-Бургас-Сл.бряг-Обзор-Варна.Е пълен абсурд при положение че час след тях са затворили пътя.Освен ако не е била със нещо 8х8Princo написа:Toчно по тоя път едва ли си успяла да минеш с летни гуми ...ele написа:Аз пък това мнение не го подкрепям от личен опит и едно 9 часово пътуване с летни гуми от Ямбол до Варна пред една зима пред 5-6 години с абсолютно непочистен път, особено във варненска област, който 1 час след нас го затваряха, за разлика от други, които доволно си почиваха в канавките. Колегата приказва абсолютно наизус неща, от които си няма и никаква представа. Ако толкова има желание, да дойде да му покажа как се спира с летни гуми на сняг - обзалагам се за 5 лева, че няма да се похлъзне колата и ще спре съвсем нормално и където трябва.

Коментар
-
Сподели за какво време измина тоя маршрут,че ми стана интересно.ele написа:Абе щом казвате, аз забравих, че не само сте професори по всичко, ами и на боб и кафе гледате
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
- Now.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар