каза главния бояджия.
а между другото като се прибера от морето ще ме возиш до ул. София 27.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колега с по голям гараж в София за малко съпорт
Collapse
X
-
Ако не се лъжа го беше взел от практикер 11 12 лева, води си се за спирачни апарати температуро устойчив.kosta написа: Преглед на мнениетоОт къде купихте спрея за спирачните апарати, и дали е устойчив на високи температури? Каква му е цената?
Напиши коментар:
-
Трябва Дидича да каже, че аз съм само оператор-кафеджияkosta написа: Преглед на мнениетоОт къде купихте спрея за спирачните апарати, и дали е устойчив на високи температури? Каква му е цената?
Напиши коментар:
-
От къде купихте спрея за спирачните апарати, и дали е устойчив на високи температури? Каква му е цената?Kay_ написа: Преглед на мнениетоГледам, че от много време не сме писали тук, но това не означава, че ремонтните и ъпдейтващи дейности са преустановени.Даже вече младежите се пускат и на други марки
Ще споделя малко снимки от смяна на спирачните дискове от Рунтото на Дидича.
Напиши коментар:
-
е ти за едната честити преди 3 месеца. Ама Сашо става все по добър. ремонт на два селеноида сваляне и качване 40 мин.
Напиши коментар:
-
Като бяхте с Фиатите,само стелките чистехте и кафета пиехте.Сега човек трябва номерата на обувките да ви знае,че да ви различи само това се вижда.
.Сега сериозно,да са ви честити и на тримата
Напиши коментар:
-
А, споко Митак..ние сме заръчали като ни дойде времето прави да ми ровят..хаха
Напиши коментар:
-
Много предатели,отлежахте се под тези Алфи.Последна редакция от dimovdimitar; 19.08.2017, 20:57.
Напиши коментар:
-
Такъв ми е графика от сряда до неделя
в близките 2 седмици до 21ч.
Все пак благодаря ще измисля нещо.
Напиши коментар:
-
По принцип се занимаваме събота и неделя, през седмицата много рядко щото сме бачкатори. Ако можеш да го отложиш с няколко дни за събота неделя може да измислим нещо.
Напиши коментар:
-
Колеги в понеделник ми предстой закупуване на термостат от рено 5 и антифриз. Та молбата ми е ако има някои опитен при слагането на термостата (за пунто мк2 1.9жтд ) ако може да удари едно рамо и да сменим антифриза и ако може да провери по-някакъв начин свещите ,че имам игрояла/ли.
Почерпката е задължителна
Напиши коментар:
Реклама
Collapse

Напиши коментар: