Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колега с по голям гараж в София за малко съпорт
Collapse
X
-
Младежи,на вас не ви ли омръзна да правите глупости. :D това на шега ,иначе сте големи ентусиасти ,поздрави
-
Малко офф топик, тези пожарогасители не са ли нередовни? На мен ми казаха че трябва да е 2кг по закон?Kay_ написа:Мого бях втрещен от багажника на Бате Слави... Аз съм 100% сигурен, че това Браво е виждало автомивко около 2007-2010. Обаче отварям отзад и изненадаааааа
Напиши коментар:
-
Мдам, хванахме малко слънце, събрехме и малко вятър, няма лошо, аз накрая се хванах, че сложих на мойта две скоби, които отлагах доста години, човек като ходи на такива сбирки и се присеща за разни неща.Хубаво е веднъж в седмицата човек да се откъсне от сивото ежедневие за няколко часа
Напиши коментар:
-
-
-
-
-
-
Калника, кога? хахS_BANKOV написа:Следващата седмица пръдължение на сагата. Чакам Сашо да сподели мнение за амортисьора с марка КОЙО
Напиши коментар:
-
Следващата седмица пръдължение на сагата. Чакам Сашо да сподели мнение за амортисьора с марка КОЙО
Напиши коментар:
-
Ааа, той идеален за ОТК - ходи с ръце в джобовете и гледа лошо, но нищо не казва.
Аз като отидох, вече се беше прибрал.хахах
Напиши коментар:
-
Нещо май Гогата не е бил на кеф,ама то щото няма локви наблизо,за да си погази.
Сашо нещо на тая снимка не ти се кефи,нищо,че му се хилиш като тиквеник. :D (това не е лична обида)
Пък ние днес пихме кафе на топло.После някои слушаха как им тропа нещо отзад по ходовата част,но само докато си увеличиха радиото и вече не се чуваше.По-големия гараж в София е празен в момента,че ФяТА,домуващ там е на ремонт.(само да споделя)
Напиши коментар:
Реклама
Collapse

Напиши коментар: