Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колега с по голям гараж в София за малко съпорт
Collapse
X
-
Днес ще пасуваме, времето не позволява, ще се наблегне на домашната атмосфера, питиенца и месно хапване
Напиши коментар:
-
Днес отметнахме малко работа, но дъжда ни развали настроението, дано утре времето да е ок.
Мястото е зад бл. 349 в ж.к. Света Троица, отпред е ул. Пловдив, а ние сме отзад при детската площадка.
Утре ако времето е ОК ще пиша ако се събираме, обикновенно е около 11-12ч.
Напиши коментар:
-
Сеирджии щом приемате само напишете до кой блок ще ремонтирате да дойда да ви "посветя"
Напиши коментар:
-
Тъй тъй, на мен дано ми пристигнат говорителите да мога покрай твойте ремонти и аз да свърша малко работа.
А се чудя що нещо ми "пляка" музиката, а те горките изгорели, тва е оригиналната колонка от пунтото
http://picbg.net/u/75119/61655/846953.jpg
Напиши коментар:
-
В събота или неделя ще се мажем отново. Задни главини и накладки. Сиирджии семкаджии и кафеджии да заповядат. Сейра е гарантиран.
Напиши коментар:
-
Лека-полека отиваш към аватара си.S_BANKOV написа: Преглед на мнениетоЕййй кви паласки съм направил.
Напиши коментар:
-
Еййй кви паласки съм направил. Ама и ти ква снимка си направил голяма реклама на сервиз "Под липите"
Напиши коментар:
-
-
[quote="lhristov"]Сашо да каже кога ще изчисти на моето Стило дросела, че взе трудно да пали на студено. Явно имам проблем и все от някъде трябва да се почне.[/quoteВади парцал и WD, Сашо сам ще те намери]
Напиши коментар:
-
Сашо да каже кога ще изчисти на моето Стило дросела, че взе трудно да пали на студено. Явно имам проблем и все от някъде трябва да се почне.
Напиши коментар:
-
Да каже веднага отварям капака на Фифолина.Багажникът вече го разгледа.
Сашо за теб се говори.
Напиши коментар:
-
-
-
Реклама
Collapse

Напиши коментар: