Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колега с по голям гараж в София за малко съпорт

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

• Punto_II_HGT
    отговори
    То и от това си има нужда, няма лошо

Напиши коментар:

• didich
    отговори
    Днес ще пасуваме, времето не позволява, ще се наблегне на домашната атмосфера, питиенца и месно хапване

Напиши коментар:

• didich
    отговори
    Днес отметнахме малко работа, но дъжда ни развали настроението, дано утре времето да е ок.

Мястото е зад бл. 349 в ж.к. Света Троица, отпред е ул. Пловдив, а ние сме отзад при детската площадка.

Утре ако времето е ОК ще пиша ако се събираме, обикновенно е около 11-12ч.

Напиши коментар:

• Punto_II_HGT
    отговори
    Сеирджии щом приемате само напишете до кой блок ще ремонтирате да дойда да ви "посветя"

Напиши коментар:

• didich
    отговори
    Тъй тъй, на мен дано ми пристигнат говорителите да мога покрай твойте ремонти и аз да свърша малко работа.

А се чудя що нещо ми "пляка" музиката, а те горките изгорели, тва е оригиналната колонка от пунтото

http://picbg.net/u/75119/61655/846953.jpg

Напиши коментар:

• S_BANKOV
    отговори
    В събота или неделя ще се мажем отново. Задни главини и накладки. Сиирджии семкаджии и кафеджии да заповядат. Сейра е гарантиран.

Напиши коментар:

• sok1
    отговори
    S_BANKOV написа: Преглед на мнението
    Еййй кви паласки съм направил.
    Лека-полека отиваш към аватара си.

Напиши коментар:

• S_BANKOV
    отговори
    Еййй кви паласки съм направил. Ама и ти ква снимка си направил голяма реклама на сервиз "Под липите"

Напиши коментар:

• Kay_
    отговори
    Малко да вдигна темата, че от много време нищо не сме писали. Момците всяка седмица човъркат по неща, че даже почнаха да се ширят и по други марки. Ето една ЕнтЕгентна снимка от смяна на на каре на Стило. Click image for larger version

Name:	Smqna-kare.jpg
Views:	1
Size:	106,8 KB
ID:	2093841

Напиши коментар:

• curko
    отговори
    [quote="lhristov"]Сашо да каже кога ще изчисти на моето Стило дросела, че взе трудно да пали на студено. Явно имам проблем и все от някъде трябва да се почне.[/quoteВади парцал и WD, Сашо сам ще те намери]

Напиши коментар:

• lhristov
    отговори
    Сашо да каже кога ще изчисти на моето Стило дросела, че взе трудно да пали на студено. Явно имам проблем и все от някъде трябва да се почне.

Напиши коментар:

• dkenanova
    отговори
    Да каже веднага отварям капака на Фифолина.Багажникът вече го разгледа. Сашо за теб се говори.

Напиши коментар:

• Kay_
    отговори
    Еййй, не може се запре тва момче...Само да види вдигнат капак на Фиат и почва..
    Прикачени файлове

Напиши коментар:

• Kay_
    отговори
    А тук, бат Слави Банков заведе най-бързото браво на доктор П.П. Има и една плашеща снимка с касова бележка...
    Прикачени файлове

Напиши коментар:

• Kay_
    отговори
    Гледам, че от много време не сме писали тук, но това не означава, че ремонтните и ъпдейтващи дейности са преустановени.Даже вече младежите се пускат и на други марки Ще споделя малко снимки от смяна на спирачните дискове от Рунтото на Дидича.
    Прикачени файлове

Напиши коментар:

Working...
X