Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колега с по голям гараж в София за малко съпорт

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

• dimovdimitar
    отговори
    Младежи,на вас не ви ли омръзна да правите глупости. :D това на шега ,иначе сте големи ентусиасти ,поздрави

Напиши коментар:

• flippy89
    отговори
    Kay_ написа:
    Мого бях втрещен от багажника на Бате Слави... Аз съм 100% сигурен, че това Браво е виждало автомивко около 2007-2010. Обаче отварям отзад и изненадаааааа
    Малко офф топик, тези пожарогасители не са ли нередовни? На мен ми казаха че трябва да е 2кг по закон?

Напиши коментар:

• didich
    отговори
    Мдам, хванахме малко слънце, събрехме и малко вятър, няма лошо, аз накрая се хванах, че сложих на мойта две скоби, които отлагах доста години, човек като ходи на такива сбирки и се присеща за разни неща.Хубаво е веднъж в седмицата човек да се откъсне от сивото ежедневие за няколко часа

Напиши коментар:

• Kay_
    отговори
    Омазани до лакти
    Прикачени файлове

Напиши коментар:

• Kay_
    отговори
    Мого бях втрещен от багажника на Бате Слави... Аз съм 100% сигурен, че това Браво е виждало автомивко около 2007-2010. Обаче отварям отзад и изненадаааааа
    Прикачени файлове

Напиши коментар:

• Kay_
    отговори
    Е на това му, се вика творчески хаос. Да, ама Сашо само с поглед и две побутвания си намираше всичко
    Прикачени файлове

Напиши коментар:

• Kay_
    отговори
    Е една снимка в близко план
    Прикачени файлове

Напиши коментар:

• Kay_
    отговори
    Днес се сбрахме да пием по кафе и за ревизия на заден спирачен апарат на СтилУ
    Прикачени файлове

Напиши коментар:

• Kay_
    отговори
    ...Ето и останалата част от бегунте. Моя барутник мЪ, беше срам да го сложа то тез расови Фиат-и.П.П. Дидич, сега се замислям, че с теб не се запознахме. хахах
    Прикачени файлове

Напиши коментар:

• Kay_
    отговори
    Гледам от почти месец не сме писали, но трудовата дейност не спира Ето, че рано рано по първи петли - някъде към 10, 10 и нещо се събрахмееее
    Прикачени файлове

Напиши коментар:

• S_BANKOV
    отговори
    Има време.

Напиши коментар:

• Kay_
    отговори
    S_BANKOV написа:
    Следващата седмица пръдължение на сагата. Чакам Сашо да сподели мнение за амортисьора с марка КОЙО
    Калника, кога? хах

Напиши коментар:

• S_BANKOV
    отговори
    Следващата седмица пръдължение на сагата. Чакам Сашо да сподели мнение за амортисьора с марка КОЙО

Напиши коментар:

• Kay_
    отговори
    Ааа, той идеален за ОТК - ходи с ръце в джобовете и гледа лошо, но нищо не казва. Аз като отидох, вече се беше прибрал.хахах

Напиши коментар:

• dkenanova
    отговори
    Нещо май Гогата не е бил на кеф,ама то щото няма локви наблизо,за да си погази. Сашо нещо на тая снимка не ти се кефи,нищо,че му се хилиш като тиквеник. :D (това не е лична обида) Пък ние днес пихме кафе на топло.После някои слушаха как им тропа нещо отзад по ходовата част,но само докато си увеличиха радиото и вече не се чуваше.По-големия гараж в София е празен в момента,че ФяТА,домуващ там е на ремонт.(само да споделя)

Напиши коментар:

Working...
X