Yavor написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Домашни мезета и туршии
Collapse
X
-
А, те са полу-фабрични.Взех ги от любимия си месарски магазин готови, изостанали от нечия поръчка. Твърдят че подбират месото, та исках да видя. Ако ми хареса какво месо влагат, ще им поръчам да ми направят по моята си рецепта - просто да ми ги напълнят, защото съм много зле с времето и нямам кога да режа, овкусявам и да пълня. Да не говорим каква разправия е миенето и беленето на червата...Кире - по повод твоята рецепта - аз по подобен начин правя Банската капама - ама там се слагат и други меса. Ако има желаещи, ще ви я опишаKay_ написа:Някаква инфорнация за суджуците от снимката?Yavor написа:Айде, сега идва чакането....Оваляни в подправки и вързани по стара технология с канап
После строени на терасата заедно с две луканчици, да си правят компания
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Дидич. Готвим от твоите пържоли. Тази вечер ще сме на такова...С марината от кисели краставички досега не съм правил. Вратлето свинско понася много експерименти.Иначе вратната свинска пържола е нещото, заради което е сътворена свинята ми се чини.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Доволни ще останете, очаквам да се похвалиш в темата и задължително като хапваш от месото си боцни на вилицата и от киселата краставичка заедно с месото, вкуса е ... как беше - чекайте ме да умремntodorov написа:Дидич. Готвим от твоите пържоли. Тази вечер ще сме на такова...С марината от кисели краставички досега не съм правил. Вратлето свинско понася много експерименти.Иначе вратната свинска пържола е нещото, заради което е сътворена свинята ми се чини.
punto HGT
Коментар
-
Да. Хубаво стана. И краставичките ме изненадаха...Когато ядеш месото се усеща марината, Гат ядеш краставичките - усещашмесото - приятно е. Само, че друг път ще добавим по-малко вода, защото ми се изчака чакалото докато я лъхне фурната, но определеносвинското вратле и друг път ще се "съвкуплява" с киселите краставички и марината им в нашата фурна. Наздраве.Доволни ще останете, очаквам да се похвалиш в темата и задължително като хапваш от месото си боцни на вилицата и от киселата краставичка заедно с месото, вкуса е ... как беше - чекайте ме да умрем Mr. Green
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
На вентилатор си ги пекохме, но друг път сме ги правили на горен и долен реотан в плик, или в йенско стъкло покрити с фолио, като течността, която сме добавяли е само малко вино. Стават също много крехки и много бързо...Абе пържола от врат - вари я, печи я - всякак става. :Ddidich написа:Отмятам в тефтера, че още един е останал доволен/наяден
Вода слагаш колкото да се покрият пържолите, а ако си с вентилатор на фурната нещата стават малко по бързо и не ти се изчаква чакалото.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар