Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв е автомобила ви - дизелов или бензинов?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Определено мястото на тази анкета е в Общи, или Консултации. Все едно някой да попита в нашия форум коя кола е по-добра-Опел Астра, или Фиат Брава?
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Преместване на анкетата

Браво! Експресна реакция! Да видим сега след няколко дни какви ще са резултатите?
      BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
      Среден разход на газ

Коментар

Re: Преместване на анкетата

masterkar написа:
        Браво! Експресна реакция! Да видим сега след няколко дни какви ще са резултатите?
        Глас народен , глас божи... да ,интересно!
        SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Re: Преместване на анкетата

Nino написа:
          masterkar написа:
          Глас народен , глас божи... да ,интересно!
          Явно не се "хабят" да гласуват видяна 265 пъти - 55 гласа??? П.С. Горе-долу активност като за парламентарни /президентски/ избори в BG. Дори тук не трябва да се ходи до урните, но ...
          Среден разход на газ

Коментар

Нормално е да е видяна повече пъти отколкото са гласувалите. Все пак всеки се връща за да види как са временните резултати.
            VW Bora Variant 1.6 16V '01

Коментар

И аз съм с дизелче и не съм имал никакви проблеми даже и при най-големите студове!Надявам се и тази зима да е така!
              Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

Гледай ти . "Нафтовите печки " водят в класацията

Коментар

Аре гласувайте, ша ни стигнат бре!!!!!!
                  SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Хайде, ората-копата... Нещо собствениците на оратници ще се окажем повече?
                    I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Esper написа:
                      Хайде, ората-копата... Нещо собствениците на оратници ще се окажем повече?
                      Ха, дишаме Ви във врата вече! Скоро май ! Ако не се лъжа, преди да бъде преместена темата тук съотношението беше 60% към 40%!
                      Среден разход на газ

Коментар

Аз пък се чудя, дали е редно в анкетата да пишат хора дето карат САМО на газ.. и/или са си купили бензинка за да могат да и сложат газ, респективно да я карат на алтернативно гориво :D
                        FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

perlsite написа:
                          Аз пък се чудя, дали е редно в анкетата да пишат хора дето карат САМО на газ.. и/или са си купили бензинка за да могат да и сложат газ, респективно да я карат на алтернативно гориво :D
                          Колата си я купих с монтирана в Италия АГУ! И специално си търсих кола с АГУ, нов внос - лични предпочитания! Само за читава АГУ за пълен инжекцион тук в БГ /с емулатор на дюзи и ламбда сонда и т.н./ - може би 1000-1200 лева - колеги които са си слагали тук може да споделят по-точно за цената! А карам основно на газ по две причини:1. По-евтино е :D , а и колата има добър разход и динамика при мен :D 2. Не върви добре на бензин - трябва почистване на дюзите, но все не намирам време и средства досега за тази операция
                          masterkar написа:
                          И една идея - защо не направите и една анкета в раздел Общи колко Фиатки сме с АГУ, но моля не я слагайте в раздел "Газови уредби за FIAT", защото резултатите може да доближат 100%
                          П.С. Нямам нищо против дизеловите автомобили, камо ли пък към собствениците им! Yellow_Flash_Colorz_PDT_06Но пък изказването на perlsite ми прилича на опит за цензура, а това ми напомня едни поотминали вече години ...
                          Среден разход на газ

Коментар

Хайде още малко и да обръщаме резултата

Коментар

Не, не е цензура.. а предложение за допълнителен 3-ти отговор Аз например съм си взел дизелов автомобил не за да карам на биодизел или на олио, а заради предимствата на дизеловия двигател като цяло.Други хора си купуват бензинов, поради неговите предимства (на самото гориво и поведението на двигателя). Трети изобщо не искат и да чуят да карат на бензин (поради техни съображения) и са си купили автомобила заради възможността да си сложат АГУ. В този, последния случай, автомобила не е бензинов, защото тоя двигател не е помирисвал (образно казано) бензин, а е газов.
                              FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

perlsite написа:
                                Не, не е цензура.. а предложение за допълнителен 3-ти отговор Аз например съм си взел дизелов автомобил не за да карам на биодизел или на олио, а заради предимствата на дизеловия двигател като цяло.Други хора си купуват бензинов, поради неговите предимства (на самото гориво и поведението на двигателя). Трети изобщо не искат и да чуят да карат на бензин (поради техни съображения) и са си купили автомобила заради възможността да си сложат АГУ. В този, последния случай, автомобила не е бензинов, защото тоя двигател не е помирисвал (образно казано) бензин, а е газов.
                                perlsite от горното разбирам, че вижданията ни се припокриват на 99,9% и съм напълно съгласен с теб - всеки има право на личен избор!
                                Среден разход на газ

Коментар

Working...
                                X