Не, не е цензура.. а предложение за допълнителен 3-ти отговор Аз например съм си взел дизелов автомобил не за да карам на биодизел или на олио, а заради предимствата на дизеловия двигател като цяло.Други хора си купуват бензинов, поради неговите предимства (на самото гориво и поведението на двигателя). Трети изобщо не искат и да чуят да карат на бензин (поради техни съображения) и са си купили автомобила заради възможността да си сложат АГУ. В този, последния случай, автомобила не е бензинов, защото тоя двигател не е помирисвал (образно казано) бензин, а е газов.
perlsite от горното разбирам, че вижданията ни се припокриват на 99,9% и съм напълно съгласен с теб - всеки има право на личен избор!
И аз да се присъединя към групата с моите 100% Обзалагам се че ако се пусне анкета от вида "Имате ли монтирана газова уредба в колата", резултата ще бъде над 95% за газта.Така че термина "бензинка" е доста изпразнен от съдържание. :DПреди години и аз бях от лагера на псевдо-бензинките ... Надявам се обаче това да си остане завинаги в миналото.Амин!
I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Брей, тия дизели са повече от безинките, или са по-активни ?!
По-скоро не е подбрано добре името на анкетата... Ако бе "Колко са дизелите и, колко бензинките..." всички и с бензинови двигатели биха гласували. А така, като пише само за дизели доста хора подминават.
Брей, тия дизели са повече от безинките, или са по-активни ?!
По-скоро не е подбрано добре името на анкетата... Ако бе "Колко са дизелите и, колко бензинките..." всички и с бензинови двигатели биха гласували. А така, като пише само за дизели доста хора подминават.
Ако не сте ходили на www.fiat-bg.org и не сте видели: текущата анкета е Предимно с какво гориво карате?Засега резултатите не говорят за чак толкова много дизели. Дайте си гласа, че да видим какво ще се получи.
Коментар