Браво! Експресна реакция! Да видим сега след няколко дни какви ще са резултатите?
Глас народен , глас божи... да ,интересно!
Явно не се "хабят" да гласуват видяна 265 пъти - 55 гласа??? П.С. Горе-долу активност като за парламентарни /президентски/ избори в BG. Дори тук не трябва да се ходи до урните, но ...
BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
Среден разход на газ
Аз пък се чудя, дали е редно в анкетата да пишат хора дето карат САМО на газ.. и/или са си купили бензинка за да могат да и сложат газ, респективно да я карат на алтернативно гориво :D
Аз пък се чудя, дали е редно в анкетата да пишат хора дето карат САМО на газ.. и/или са си купили бензинка за да могат да и сложат газ, респективно да я карат на алтернативно гориво :D
Колата си я купих с монтирана в Италия АГУ! И специално си търсих кола с АГУ, нов внос - лични предпочитания! Само за читава АГУ за пълен инжекцион тук в БГ /с емулатор на дюзи и ламбда сонда и т.н./ - може би 1000-1200 лева - колеги които са си слагали тук може да споделят по-точно за цената! А карам основно на газ по две причини:1. По-евтино е :D , а и колата има добър разход и динамика при мен :D 2. Не върви добре на бензин - трябва почистване на дюзите, но все не намирам време и средства досега за тази операция
masterkar написа:
И една идея - защо не направите и една анкета в раздел Общи колко Фиатки сме с АГУ, но моля не я слагайте в раздел "Газови уредби за FIAT", защото резултатите може да доближат 100%
П.С. Нямам нищо против дизеловите автомобили, камо ли пък към собствениците им! Yellow_Flash_Colorz_PDT_06Но пък изказването на perlsite ми прилича на опит за цензура, а това ми напомня едни поотминали вече години ...
Среден разход на газ
Не, не е цензура.. а предложение за допълнителен 3-ти отговор Аз например съм си взел дизелов автомобил не за да карам на биодизел или на олио, а заради предимствата на дизеловия двигател като цяло.Други хора си купуват бензинов, поради неговите предимства (на самото гориво и поведението на двигателя). Трети изобщо не искат и да чуят да карат на бензин (поради техни съображения) и са си купили автомобила заради възможността да си сложат АГУ. В този, последния случай, автомобила не е бензинов, защото тоя двигател не е помирисвал (образно казано) бензин, а е газов.
Не, не е цензура.. а предложение за допълнителен 3-ти отговор Аз например съм си взел дизелов автомобил не за да карам на биодизел или на олио, а заради предимствата на дизеловия двигател като цяло.Други хора си купуват бензинов, поради неговите предимства (на самото гориво и поведението на двигателя). Трети изобщо не искат и да чуят да карат на бензин (поради техни съображения) и са си купили автомобила заради възможността да си сложат АГУ. В този, последния случай, автомобила не е бензинов, защото тоя двигател не е помирисвал (образно казано) бензин, а е газов.
perlsite от горното разбирам, че вижданията ни се припокриват на 99,9% и съм напълно съгласен с теб - всеки има право на личен избор!
Среден разход на газ
Коментар