Актуални цени от Гърция:По-марковите бензиностанции продават нафтата на около 1.10 - 1.12 евро.Същите, но на по-забутани места са на 1.02 - 1.05 евро.Най-ниско видях вчера 0.99 евро.
Днес мернах цената на Шел, дизел и бензин - 2,20лв/л., газта е на 0,95лв/л, айде може и още надолу , искам газта да стане 70ст. като преди време, ама язък тогава още нямах кола
Бензина е по скъп поне 1.30-1.40 Дори и в Турция е до към 1.35 евро бензина и дизела ^ 1.14 а газ е като в България ^ 0.50Има значение къде се намира в големите градове е по евтино на Халкидики края е малко по скъпо с 10 евро цента .
Сега казаха по новините, че е имало срив на борсите заради Китай, петрола днес се е търгувал на около 39-40 долара барела, което било най ниска цена от незнам си коя година, не запомних, но това нас няма какво да ни притеснява, в БГ сме паралии и можем да покажем на света, че с най ниските заплати в Европа можем да караме хем некачествено, хем скъпо гориво и пак да остане некой лев за ракия и салата
Тука в Австрия от няколко дни цените са около 1.05Е/л. Изключвам бензиностанциите по аутобаните.
Е да, ама в Австрия не доставят нафтата от Лукойла...нали...Друго си е БГ качеството
Да се включа и аз, само информаивно. Аз съм в Париж, тук е 1.10. Ходих на почивка до Холандия и Белгия миналата седмица, там е около 1 евро, зависи дали е в града или на Магистралата
Напиши коментар: