ntodorov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно Мерцедес - малко информация за форум?
Collapse
X
-
Не се занимавай с глупости. Виж го Белгиеца, какви аргументи и нападки изказва... толкова съм се уморил да споря с такива индивиди, че знам на къде ще отиде дискусията и не виждам защо трябва да я водя. Прави се момчето на отракан, но не се знае как е заминал, с какво се занимава и дали това, че е бие в гърдите, че е много успял сам го е постигнал или с помоща на друг (няма лошо) и сега издевателства с факта, че има 100 евро в джоба. Ако почнем да се връзваме на всеки и глупостите му ще си погубим нервите
А за колата ни А класа, ни Жилиета ми трябва. Първо нямам пари да потдържам такава кола. Няма къде да я държа, нито гараш имам нито къща с двор. Като знам, че Бравата 2 пъти ми я разбиваха и кой ли не дебил от блока я ожулва тук и там не мисля, че си заслужава. Отделно тази ми върши работа и то перфектно за целта с която я ползвам, а тя не е да гледам филми и сериали в нея. Определям себе си като практичен човек и когато нещо ми върши работа не искам да го сменям за по- голям, по -хубаво, по- ново. Дори и телефона ми не е от тия модерните дето се маже по тях.
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
-
А реално Жулиетата си е много дървен автомобил. Дори и визия няма. Единственото красиво нещо в нея са задните стопове - не мога да го отрека.А-класата изглежда като космически кораб до Жулиетата.Ей тая Жули я търкалях миналата седмица:Kuku написа:При едни сравнение на еквивалентни модели и 10’000лв. разлика в цената, аз лично бих избрал Жулиетата.Ако на всяка цена трябва да изхарча 60’000лв. за едната от двете коли - пак бих избрал жулиетата, защото ще получа повече.Не намирам място за сравнение....
Единственото, за което бих избрал Жули е, че е с "някакви" си 10к разлика. А това са си много пари, дори и за хора работещи в Швейцария да речем. Е, може би ако трябва да избера 170 срещу 230 коня, то пак ще съм много раздвоен, а и за това, че е Алфа все пак, но в края на краищата много по-разумен избор би бил да вземеш Мерото.Само като видиш как минава минусовия кабел на акумулатора и ти става ясно как са я мислили.
A20DTH
ЖТД ама не баш
1NZ−FXE
; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
То хвалбата била рецидив при колегата... Ако не е вече и заболяване...След като в тази тема се хвали с новата покупка:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...8&highlight=В тази се изпуснал, че нямал много право на избор на двигател, защото колата била... служебна
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...424&highlight=
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Да, Витал, прочетох го, ама реших да се заяждам
А ти прочете ли поредния бисер? За едно облепване път до България....Са ясно, че и без друго ще се прибира до България та да му облепят колата, ама нали трябва да си говорим за нещо и да се дракамеvvvasilev написа:Решил съм да ми направят брандировката в Бг и 20 часа път са доста скучни ако нямаш развлечение.
Коментар
-
Автора за втори път ми прави лошо впечатление със негова тема, предишната с която го запомних преди две години беше за цена на мазилка и външна изолация на вилата му.Тогава опищя форума за цената, а сега просто, тонът във неговите постове направо, никакво уважение към дадените съвети и мнения. Зачетох първите няколко и ме възмути, не така колега!Подлагаш ни на нарочен и насочен спам!А иначе,Честит празник, Другари!
Коментар
-
Само по този пост, можеш да разбереш, колко пъти си е купувал нов автомобил господинаvvvasilev написа:Подигравка не е - не мисля, че цената има чак такова значение. Пък и Мерцедес вече доста са свалили цените - не е бог знае голямата работа ако си купиш. Аз например сега се двоумях отново между Жулиета и А класата. При едни и същи параметри - Панорамен покрив с люк, 17 инчови джанти, парктроници и бла бла каквото се сетите - разликата в цената беше само 7000 евро (Алфата струваше 26 000 еур без ДДС).Относно двигателя - 180 дизел е, ръчна 6 скоростна кутия. Гледах да се впиша около 100 гр/км СО2 емисии защото от това зависи колко процента ще си взема от ДДС-то, тъй като колата е на името на фирмата ми.Пробвах го и този форум - който цитираш yavor-е. Но точно той е бъгавия с изчезващите теми - прикачвам ти скийншот. И не е от браузера или енкодинга - пробвах с всякакви.Мерси за отговорите за видеото- това е успокояващо. Решил съм да ми направят брандировката в Бг и 20 часа път са доста скучни ако нямаш развлечение.
Кое го накара да сравни А класа с Алфа Ромео!? Не може да твърдиш, че разлика от 30% в цената е "само". Няма такъв успял българин, който забележете - си купува А клас. Няма такъв.И такъв успял белгиец няма. Няма успял европеец, който да не знае, че Мерцедес и БМВ са две, отчетливо по-скъпи от останалите марки автомобили и да не го забелязва. Няма такива успели хора.И няма клиент на автомобилна компания, който да не получи отговор на който и да е въпрос относно автомобила си, който току що закупува. Няма такъв. Няма такъв клиент и на Мерцедес. Няма.Свидетели сме на класически интернет-трол
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар