Е тЕ т’ва е.... наздраве.... удриии..... по АМГ-то
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно Мерцедес - малко информация за форум?
Collapse
X
-
Бре май каза ,че е 180коня - демек А 220 цди ,ама като 7000 евро не са пари да беше додал и за автоматик.А не ръчна - тук се очаква отговора ,че е амг пакет и така се чустваш като на писта и автоматика е за пенсионери.Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Ако имам пари за нова кола в ниския клас, последното което бих купил е италианска кола.Големите фенове дето го раздавате всички, Airfan го каза много точно, Fiat нямат какво да предложат. Един 500 и толкоз.Kuku написа:Аз бих искал НЕ ерудирано, а по-скоро просташки, да задам няколко въпроса.....Наистина ми е много чудно, що за болен мозък си купува ’А 180 CDI’ (122к.с. дизел), ОБАЧЕ с ’AMG’ пакет (въздух под налягане), когато за същата сума може да си купи ’Giulietta QV 1.8Т’ (240к.с. бензин)?vvvasilev написа:
F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
В интерес на истината и аз бих избрал същото (А класа) ако изборът ми е между тези двете, а ако не съм ограничен - изборът съм го направил вече. Тези последните Алфи не ми допадат никак, а новата А класа си е точилка. Не ме убивайте сега - на вкус и цвят - товарищ нет...Kuku написа:Ако имаш 60’000лв. ще избереш А180ЦДИ, пред Жулиета 1.8ТБИ?Безкрайно любопитно ми е да науча причината за това ти решение?emzo написа:Аха, не съм чел темата. Убу де и аз да съм и аз ще избера а=класата пред Жулиетата.
Коментар
-
Емо. Колегата Василев имаше съвсем други презумпции, когато е "питал" във форума. Доскучало му е, почувствал сее недооценен там някъде си и питайки за нещо си по поръчаната вече А-класа намери удобен повод да ни обясни, колко сме комплексирани, злобни и дребни и как тук използваме само кръчмарски патриотизъм. Предрече ни, че ще си останем в по-долните социални нива, вкара ни в теорията на Дарвин, според, която оцелявали само силните, определи бъдещето възпитание на нашите/вашите деца, като урок по лицемерие и злоба...Абе с една дума - покрай едно незначително питане беше решил да се утеши от временната си непълноценност/тревога/депресия от Юръп-ския си живот и за да се облекчи намери този форум, като подходящо място да я стовари при това използвайки нас пишещите в него, като изтривалка. Съжалявам за колегите, които му се вързаха и отделиха от времето си за да му търсят линкове. Съжалявам и за тези, които не вникнаха в същината на темата и побързаха да ни обвинят в завистници. Съжалявам и за това момче, станало жертва на съвременния начин на живот, жертва, която нарича родината си там, сънародниците си - злобни, дребни и комплексирани душици, съжалявам това момче, което се е научило на много неща в странство ( вероятно ), но всъщност е загубило произхода и душата си...emzo написа:Аха, не съм чел темата. Убу де и аз да съм и аз ще избера а=класата пред Жулиетата.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
О---оооо. За спама си прав колега. Жалко, че му се вързахме в началото. След това темата отидев съвсем друго русло, а аз/ние като засегнати по его си позволихме още повече спам. Въпреки това и тази сутрин мислихот къде може да се изкопчи информация за средното табло на новата А класа. На мястото на колегата бих си помислил и заБелгийските форуми на Мерцедес, ако тези, които му продават колата ЕВЕНТУАЛНО си нямат идея. Спирам по тази тема.Господ да пази българите в България и тези извън нея.rebel написа:Отделих 15 мин и прочетох цялата тема! Още съм си прав, защото само спамите! Искам само да добавя - vvvasilev ти си страшен тъпак! И А класата е женска кола!!!
Успешен ден!A17DTС/S
Коментар
-
Дайте да се съсредоточим върху автомобилите, а не върху личните проблеми на един или друг. Всички сме си луди в някаква форма, така или иначе. ntodorov, познавам те лично и знам, че си един добър човек. С последния си пост един вид оправдаваш колегата, но същевременно започваш да го хапеш тънко тънко. Аз не искам да съм съдник на него или на теб, но с такъв пост не очаквай и той да си замълчи.Та не разбрах А класа или Жулиета е по-доброто за вас и ДВД пелйъра какво чете?
Коментар
-
Жоро. Бях писал, че спирам, ама няма. Благодаря за оценката ти. Ласкаеш ме.Че сме луди, луди сме. Аз бях писал, че всички сме еднакви. Разминаваме се само в приоритетите.По въпроса ти - Аз харесах новата А класа, поне на визия. Вчера я видях за сефте, чрез линка на колега. Допадна ми.Бих си купил такава, но нямам нужната настройка за това. Последно време съм се отдал на пътувания.Пари-кола за мен към днешна дата не е уравнение. Утре може и да е. За ДВД плейъра - търся инфо, не намирам такова.Airfan написа:Дайте да се съсредоточим върху автомобилите, а не върху личните проблеми на един или друг. Всички сме си луди в някаква форма, така или иначе. ntodorov, познавам те лично и знам, че си един добър човек. С последния си пост един вид оправдаваш колегата, но същевременно започваш да го хапеш тънко тънко. Аз не искам да съм съдник на него или на теб, но с такъв пост не очаквай и той да си замълчи.Та не разбрах А класа или Жулиета е по-доброто за вас и ДВД пелйъра какво чете?A17DTС/S
Коментар
-
Бе той колегата Василев си има вече Жулиета, нали и за това се похвали /нищо лошо/. А-класата е за жена му, предполагам или за любовницата /нищо лошо/, та тук не исля че темата е за избора между тия две возила.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse

Страхотна тема и много хубаво развитие." Ако не беше тъжно щеше да е смешно"
Коментар