Stefanaki написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За и против даването на подкуп - отцепена
Collapse
X
-
Защо не искаш да говориш за онлайн-банкирането?Ето, аз така съм си направил нещата, че от доста години не съм плащал нищо кеш. Абсолютно всичките ми разходи, които правя минават по електронен път.Точно за това няма и нищо против АКТ-а като такъв, нямам проблеми и точки да ми взимат. Но защо ще ме карат да ходя до някъде, за да се моля да им дам пари?ОК, съгрешил съм, влиза ми в досието това, отива ми по нагледния ред да ми вземат парите и точките и всичко е наред.Но за какво трябва да ходя до КАТ, да се редя на опашки, да си взимам отпуска от работа за това? За какво? За да им дам моите пари ли?За какво трябва да ходя заради "точките" според теб? Да не би тези точки да ми ги пишат на листче и след това трябва лично да им дам листчето ми с точките, за да ми задраскат и отнемат от тях? Защо?Когато може да си отговориш на тези въпроси, тогава може и да схванеш моя поглед над нещата.Но до тогава само ще те помоля да не казваш "тарикат на дребно", защото въобще не се познаваме и такива обидни епитети не трябва да излизат срещу мен.Защото по същата моя логика и ти си "тарикат", защото си напуснал тази мизерна държавица, не вкарваш финанси в икономиката ѝ, ама все гледаш да пишеш, че тука сме такива и онакива.A20DTH
ЖТД ама не баш
1NZ−FXE
; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
Спри се бре, излагаш се. Такива ***Модерирано*** като теб правят държавата мизерна.Нарушена т. 1.2 от правилата на форума.Модераторски екип на fiat-bg.orgManowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
За разлика от теб аз си плащам данъците на всичко и на всяка една моя стотинка.Та не разбрах сега кой прави мизерна държавата, ***Модерирано***?Нарушена т. 1.2 от правилата на форума.Модераторски екип на fiat-bg.orgfihi написа:Спри се бре, излагаш се. Такива ***Модерирано*** като теб правят държавата мизерна.A20DTH
ЖТД ама не баш
1NZ−FXE
; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Ще ти кажа думите като се видим, че и мен ще ме изтриятS_BANKOV написа:Бря, изтървал съм купона, пък и тея модове много бързо замазали положението
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Просто и елементарно - не извършвай нарушения, за които се пише АКТ. Тогава няма да ходиш до КАТ, няма да ти се налага да правиш всички неприятни неща.BO написа:...1. Това което аз сега правя, не се произвежда в България. Стремежа ми за развитие ме накара от най-високотехнологичната фирма в България (за моя бранш) да премина на едно друго по-високо ниво в кариерата ми. Дори да науча още един език.2. Финанси в България вкарвам ежемесечно + поне една почивка в годината. Допълнително си плащам данъците и всички задължения към държавата.Не предлагам никакви услуги (напр. диагностика на автомобили) и не извършвам търговска дейност (напр. продажба на масла), за която да НЕ издавам касови бележки и да не плащам нужните данъци.BO написа:Защото по същата моя логика и ти си "тарикат", защото си напуснал тази мизерна държавица, не вкарваш финанси в икономиката ѝ, ама все гледаш да пишеш, че тука сме такива и онакива.
3. Никога не съм писал, че сме/сте такива и онакива. Нямам нищо против България и българите. Аз съм срещу корупцията и ... месечните такси на банките в България.Дори и двайската на полицая?BO написа:Ето, аз така съм си направил нещата, че от доста години не съм плащал нищо кеш. Абсолютно всичките ми разходи, които правя минават по електронен път.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Че не е правилно, не е, но не сме стигнали това ниво и държавата ни все още не е от тоя ранг като на запад.Чесно казано и за мен е по лесно да дам 20лв на пътя и да забравя за разходки и разправии по КАТ, отделно полицаите никога не си носят фишове в себе си, защото с тия фишове по 10-20лв. те няма как да изкарат лев на улицата, но като кажат "нямаме фишове трябва да Ви напишем акт", това вече си е предпоставка за корупция, просто плащането в тая държава няма как да стане на място, защото няма да има нито един лев отчетен като глоба на пътя, това е ясно на всички.punto HGT
Коментар
-
http://www.youtube.com/watch?v=oEerMHQhE_Idikanio написа:Stefanaki написа:защото някой ден ще попаднеш на неподкупен полицай
Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse

- Now.
Коментар