Точно за това написах по-горе, че хора каращи ръчка са ми супер забавни, когато коментират автоматици.
След такова изказване ми става ясно, колко ти е практиката с автоматик.Поздрави!
BO написа:

ЖТД ама не баш
; 182A8.000 Брава
Добри автомати, в момента изключително популярни са новите 9G-Tronic (Mercedes) и ZF 8-степенна (BMW).Предполагам за тия кутии пише BO.Изключително надеждни са 4- и 5- степенните автомати на японците. Предполагам за тия кутии пише pplk. 4. Безстепенни (вариаторни) кутии (CVT)Ускоряват и се движат като тролей. Изполвани най-често при японските марки.След няколко години "мъки" за моята жена да кара автомобил с ръчна с.к., си купи японка с 4-степенен автомат (без зимен режим) и през зима 2012/2013 всеки ден караше във високопланински район (6 месечна зима с мин. 20см снежна покривка) без никакви проблеми и без да закъса или боксува дори когато трябваше да ходи на работа преди да мине почистваща и опесъчаваща техника. Нещо немислимо с "ръчката". Тази година си взе по-нова кола с по-модерен японски автомат от тип 3, като преди това изпробвахме всички автомати от 2 до 4.Много често ми се е налагало да сляза от моята или служебна кола с "ръчка" и да се кача да карам нейната - нямал съм никакви проблеми с потегляне и спиране през всички сезони. Даже напоследък се усещам, че предпочитам да пътувам с автомат и темпомат.
Желая ти приятен ден![quote]
Коментар