BO написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за телефон
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Само да кажа, че в Мтел не предлагат замяна на мини СИМ с микро СИМ на Прима карта. Демек не може да ползвате телефон с микро СИМ с Примата им."Замяната" бе предложена срещу подпис за нов договор за 10лв/мес.
A20DTH
ЖТД ама не баш
1NZ−FXE
; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
Е, резнах я.И им викам на ония - защо сега ме принуждавате да режа картата?И продавача ми вика - ами то почти никога не става и ще си счупите картата, и ще трябва да плащате след това за нова.Аз - щом почти никога не става, значи може и да стане. А ако не стане от първия път то ще седя при вас и ще ми давате карти да режа докато някоя стане.vital написа:Що не я резна?
Баси, такова нещо въобще не очаквах да ми кажат. За това го споделям.
A20DTH
ЖТД ама не баш
1NZ−FXE
; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Ако не друго, то цената е повече от прилична за окта кор + 2Г рам.Намислили сме на баща ми да му вземем за РД-то ето това: http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...-SIMНякой с лични впечатления?"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Аз съм с Прима, рязах си я сам с ножицата. Работеше на Айфон.После я прехвърлих пак в нормален телефон, като за целта си изрязах "преходник", от пластмасата на голямата карта...Никакъв проблем.BO написа:Е, резнах я.И им викам на ония - защо сега ме принуждавате да режа картата?И продавача ми вика - ами то почти никога не става и ще си счупите картата, и ще трябва да плащате след това за нова.Аз - щом почти никога не става, значи може и да стане. А ако не стане от първия път то ще седя при вас и ще ми давате карти да режа докато някоя стане.vital написа:Що не я резна?
Баси, такова нещо въобще не очаквах да ми кажат. За това го споделям.
Коментар
-
От един месец съм с него. За сега съм доволен ако го ползваш основно за телефон,а не за мини комп. Става да прочетеш някой вестник примерно. За това време му пробвах всичките идиото устойчиви функции и се държи идеално.tyson написа:Ако не друго, то цената е повече от прилична за окта кор + 2Г рам.Намислили сме на баща ми да му вземем за РД-то ето това: http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...-SIMНякой с лични впечатления?
Коментар
-
Тъча добре ли реагира? Малко са му дебели пръстите и се притеснявам леко дали ще се справи с контрола..."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Питай Станев на ЛС, той имаше някакъв САТ, че малката му трошала другитеtyson написа:Намислили сме на баща ми да му вземем за РД-то ето това: http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...-SIMНякой с лични впечатления?
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Те жълтите вече ги пуснаха 8-ядрените като базов модел, не се води нещо ултрамодерно. Е сега гледам в "миндила" - 8-ядрен, ама с 1 РАМ - 160 $ (5.5"), а най-евтините започват от 150. Lenovo S8 - 185 $, и честно казано - наистина си прилича на телефон, жалко само че работи на някви честоти, дето още не са изобретени и не става за България. Та за 180 - 220 $ има доста добри телефони, даже и с NFC. В тоя ред на мисли - цената е привлекателна за горния модел, като вземеш предвид това, че го купуваш от тук веднага и с гаранция. Jiayu G4S с огромната батерия (~ $200-210) и Jiayu S2 - 6 мм дебелина и камери на Сони и Панасоник (~ $330) - определено си заслужават внимание. Ето цяла тема за РевоФоун-а: http://www.androidbg.com/forum/topic...re-otzivi.htmltyson написа:Ако не друго, то цената е повече от прилична за окта кор + 2Г рам.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар