Честито! Трябва много смелост за такъв автомобил Запознотите обаче те разбират идеално
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
CNG (метан) = Bi powerLPG (пропан) = G powerДано да нямам оплаквания )ВО, мислех да те питам на лично, ама по-добре тук...Има ли вариант да сменя таблото с такова с трип комп, оборотомер и пр. и да тръгне от раз :D
Мисля, че няма как да стане от раз.Не съм задълбавал натам и това беше една от причините да търся по-нова, с новото табло, за да не ми се налага да го мисля.
Не че точно това ме бърка, но все още мие странно да натискам газта и нищо да не мърда, е ще го преживея Вчера докато я надигаха за смяна на гумите я загледах отдолу и смея да кажа, че изглежда като от магазина, с изключение на лагерите на макферсона, които са за смяна, че потропва като навивам волана.
"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Аре, сега трябва да почерпиш. Няма да ти честитя повече че да не хване уруки, ама да знаеш като си такава голяма кола на лято минавам през Плевен товарим инвентаре и при Тайсъна на Дунава за риба
Трябва, няма начин Ще пробвам дали ще се побере калъфа с въдиците в багажника Трябваше с него да обиколя автокъщите
Честито и много безаварийни километри!Калъф 1.35 се събира перфектно
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!! R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар