Нека се въздържаме от обиди
Ако на някой му се псува > formula1.bg
Алонсо няма никаква вина, поради простата причина, че беше заклещен от двете страни и нямаше къде да мърда. Следваше си траекторията, докато Бътън не го докосна.Та, викате Алонсо умишлено се е нацепил в Шумахер?
Е, то бива субективизъм, ама тва беше върха
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФОРМУЛА 1 - 2010
Collapse
X
-
Ъъъ не, не това, а ужасно недодялано се опита да затвори Бътън и от там пострада Шумата!profusion написа:... Та, викате Алонсо умишлено се е нацепил в Шумахер?
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Колега никой не е казал че Алонсо умишлено е блъснал Шумахер,ти си човека който твърди че Шумахер е със най-голяма вина за катастрофата.Алонсо да ходи да тренира потегляне че нещо му куца,но той е младо момче ша са научи.profusion написа:Нека се въздържаме от обиди
Ако на някой му се псува > formula1.bg
Алонсо няма никаква вина, поради простата причина, че беше заклещен от двете страни и нямаше къде да мърда. Следваше си траекторията, докато Бътън не го докосна.Та, викате Алонсо умишлено се е нацепил в Шумахер?
Коментар
-
Е затова още минала седмица се ядосвах - тръгнат добре, после почват да пестят гориво - кел файда.Турете 20-30 литра повече гориво бе да го е... И газ цялото състезание - то за такива разлики става дума.cho написа:Завъртя се една теория , че Фераритата и може би Кубица са били с по-малко гориво, т.е. изчислено на ръба, поне това е едно от обясненията за спада в темпото им в края.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Вече видях,ама не съм и очаквал такава стартова решетка.nai7 написа:Някой знае ли,кой как ще стартира утре?Че пропуснах квалификацията.
Тез от скудерията мнооооо добри,особено голямата глава.Сега ще има колеги дето ще напишат Розберг пак пред Шумата,голяма работа ще кажа аз.Весели празници на всички.
Коментар
-
Друг не знам, ама днес Виталий Петров ме израдва много - каква битка за чудо и приказ врътнаха с Хамилтън...А и състезанието беше доста интересно, макар и с предизвестен край.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Прав си. Евала на Виталий. Макар че ми се щеше да позавали така, да се освежи още повече състезанието :DYavor написа:Друг не знам, ама днес Виталий Петров ме израдва много - каква битка за чудо и приказ врътнаха с Хамилтън...А и състезанието беше доста интересно, макар и с предизвестен край.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Стана интересно състезание поне за мен. Добре че беше квалификацията, да прати червените и сребърните най-отзад. Голямото разочарование е "голямата глава", както каза някой по-горе, не че съм му фен ама не оправдава очакванията, да се тътри цяло състезание зад пицарчето и бутона си е жива излагация
Пилето пък като се замисля, добре че е карък, че иначе друго оправдание нема
Двама пилоти показаха как се кара в това състезание, а във Витали определено има хляб :D
FIAT Stilo 1.9 JTD 115
Коментар
-
Другия път седни ти карай със счупен съединител и внимавай, ако не оправдаеш очакванията.http://www.youtube.com/watch?v=ZB5wvohMfV4 - усили си звука.cho написа:Стана интересно състезание поне за мен. Добре че беше квалификацията, да прати червените и сребърните най-отзад. Голямото разочарование е "голямата глава", както каза някой по-горе, не че съм му фен ама не оправдава очакванията, да се тътри цяло състезание зад пицарчето и бутона си е жива излагация
Двама пилоти показаха как се кара в това състезание, а във Витали определено има хляб :D
Коментар
-
Той и здрав да му беше същата работа,само дето главата му е голяма иначе празна. :D :D :D :D как ли му намират каска на тоя.profusion написа:Другия път седни ти карай със счупен съединител и внимавай, ако не оправдаеш очакванията.http://www.youtube.com/watch?v=ZB5wvohMfV4 - усили си звука.cho написа:Стана интересно състезание поне за мен. Добре че беше квалификацията, да прати червените и сребърните най-отзад. Голямото разочарование е "голямата глава", както каза някой по-горе, не че съм му фен ама не оправдава очакванията, да се тътри цяло състезание зад пицарчето и бутона си е жива излагация
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар