Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Формула 1 - 2022

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Формула 1 - 2022

    Пичове, не виждам тема за новия сезон и за това отварям нова.
    Как ви се струва сезона?

    Аз съм супер доволен за братовчедите от Ферари. :D Най-накрая показаха скорост и Льоклер има шанс за титлата.
    Макс обаче пак е много бърз. Сега след Монако и Чеко е в битката. А бе много яко ще е ако се заформи тройна битка. Малко като 2007 година с Райконен може да стане.

    #2
    Пууу, най-после да се отвори тема. И на въпроса ... тез братовчеди, много ялови, за съжаление! Аха надигнахме глава и старата песен на нов глас!!! Кви са тея инжЕнери, соВтуери, мислители разни ... дето си плюха на целия труд преди сезона??? Шарл го каза, имаме най-бързия и конкурентен болид, трябва да се възползваме, а не да правим грешки. Лудия Макс е адски навит и прави всичко само и само да печели точки! За Перес ...нямам думи, повече от перфектен, съотборник мечта.
    Иначе интересен сезон, в средата на гонката е пълна лудница!? Ръсел от самот начало на сезона доказва, че Хамилтън не е това, което много от феновете му си вярваха и надяваха, че е. Но за разлика от него, от Хам ... дедо ви Алонсо е пич. Разбира се трябва да се има предвид и развиието на болидите и в тая връзка Алпин стои много добре.
    Много ми е тъпо за малката Шума, но тук опита си каза думата и му наби яко канчето, в лицето а Магнусен ... дано да му е от полза!?
    Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
    Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
    http://www.keepfighting.ms

    Коментар


      #3
      И продължава с пълна сила... Ред Бул тръгнаха годината с чуплива кола, а сега се оказа, че Фераритата са дори по-чупливи. Льоклер 5 поредни старта нямаше безпроблемно състезание - или ще е повреда, или грешка на стратегията. А бе голяма работа. Поне в Австрия сега си взеха победата, но ще ги видим. Отново се оформя интересен сезон както предната година. Последно толкова кеф ми е било 2007-2008 година да гледам битките както сега 2021 и 2022. Супер интрига правят

      Коментар


        #4
        За мен остава абсолютна загадка как се тълкуват актуалните правила при изпреварване. Най-вече, че е ключово как са разположени болидите в ейпекса на завоя. Като за начало понятие ейпекс е доста широко. При две коли една до друга и различен заход към завоя, ейпекса е на различно място. Също така на какъв принцип се налагат наказания и как се определя тяхната тежаст и кога трябва да се изпълнят. Тези неясноти около правилата станаха интересни, след като Либърти поеха контрола и се опитват да направят Ф1 копие на Наскар в някой отношения.
        ФИАТ- Пътят е само формалност
        ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
        -----------------------------------------------------
        FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

        Коментар

        Working...
        X