Незнам кой им дава книжки на тез девойки но вече станаха прекалено нагли..всеки ден ми късат нервите,и гледам че раздават една газ..направо ужас...Девойката естествено караше гоуф-4   мноо вървиии....ала така здравия гоуф се усука бая покрай  моята...на мен ми е изкривен капака и предната решетка - добре че бях с служебното Берлинго че ако беше ударила фиата..направооо  щях да и скъсам главата...  

, а ако е някой супер нагъл и пак се пробва ,го засичам постоянно ако тръгне да ме изпреварва и процедурата със спирачките .след 1 километър или се изнервя до краен предел и катастрофира или не се пробва повече.п.п. спазвайте дистанция ако видите пред вас номер PA5962AC
 , а ако е някой супер нагъл и пак се пробва ,го засичам постоянно ако тръгне да ме изпреварва и процедурата със спирачките .след 1 километър или се изнервя до краен предел и катастрофира или не се пробва повече.п.п. спазвайте дистанция ако видите пред вас номер PA5962AC   ))) Ама дали на кифлата у гоуфу че и направи нещо впечатление. След като видя, че няма да развия така очакваната от нея 2-ра светлинна реши да се прави на интересна зад един спокоен човек с мерцедес и му свирка и светка сякаш към родилното отива  :P ама като и двамата я отсвирихме и тя се видя в чудо милата..... Ама си заслужава да се нахлузи на некой на теглича, тогава ще се сети за дистанцията като даде 700-800 лева за радиатор
))) Ама дали на кифлата у гоуфу че и направи нещо впечатление. След като видя, че няма да развия така очакваната от нея 2-ра светлинна реши да се прави на интересна зад един спокоен човек с мерцедес и му свирка и светка сякаш към родилното отива  :P ама като и двамата я отсвирихме и тя се видя в чудо милата..... Ама си заслужава да се нахлузи на некой на теглича, тогава ще се сети за дистанцията като даде 700-800 лева за радиатор  

Коментар