chaveto написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обърнато Браво по капак срещу София Ленд посока Витоша...
Collapse
X
-
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
chaveto написа:Колега аз също не бързам, но не е нормално да се кара с 40км при разрешени 90. И да стават КИЛОМЕТРИЧНИ колони заради някой.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Значи отново ще ти го кажа, че не бързам а искам да се движа със скоростта която е позволена, нямам намерение по голямата част от живота ми да мине във возене заради.......... ти ако искаш да се разхождаш си вземи велосипед или ходи пеша. Никой не е длъжен да прекарва времето си по километрични задръствания, защото някой не желае или не може да кара с колкото е позволено.
Коментар
-
jenshen73 написа:chaveto написа:Колега аз също не бързам, но не е нормално да се кара с 40км при разрешени 90. И да стават КИЛОМЕТРИЧНИ колони заради някой.Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
Volvo S60 Sport 2.4D
Коментар
-
koolio написа:jenshen73 написа:chaveto написа:Колега аз също не бързам, но не е нормално да се кара с 40км при разрешени 90. И да стават КИЛОМЕТРИЧНИ колони заради някой.Bravo 1.6 / 16
Коментар
-
chaveto написа:Колега няма спокойно каране когато се влачиш и постоянно гледаш в огледалото как те застигат и ти се лепят.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
uBoy написа:ако ще карам с 40 на главен път.. то по добре да си хвана рейсаАбе днес пак ме изнерви тая кочина номер 5 ,имам чувството,че изгаря повече нафта и масло на ден,отколкото струва цялата машина
Максимална скорост зад нея 20,спират кйакто и където могат,дават мигач и без да гледат чупят,без да се съобразяват с другите,аман от дападжииинъче покрепям jenshen73,всеки си има право да кара каквот иска,стига да е в рамките на закона
А това ,че като карате зад някой спек движещ се при ограничение 90 със 40,това не ви дава право да правите малоумни маневри...Аз се убедих до какво може да доведе бързането и необмислената маневра,вече не мисля да го правя.Замислете се и виеНа шипка бях и имаше тир отпред ,зад него колона от 7-8 автомобила,аз най-отзад.Спускаме се по северния склон,посока Габрово,тира явно натоварен и пуска полека,да не направи беля. Изнервих се аз,а явно и повечето отпред,след малко почната и дивотиите,освободиха се всички почти,минаваха все на завои насляпо...останаха две коли пред мен и аз,гледам тия двамата тръгнаха в един завой и викам след тях съм,всички минаха,че аз ли
Да ама не,тия двамата успяха да се приберат навреме,а мен тира не ме пусна,даде явно газ и ме затвори,озовах се с ситуация наполовината на тира,срещу мен на 20 метра автобус,добре,че скоростта не бе повече от 60-70 и човека зад мен в колона предусети какво става и се дръпна да се върна зад тира,а и автобуса ме предпази. Инъче ако не бяха ме пазили те,щях да опуша кайсиите,че и по=лошо,не бях сам,а с жената и семейството на брат ми,ужас! Оттогава не предприемам подобни маневри,може да изпреварвам рисково,но НЕ и без видимост далеч напред. Ей така пък аз предпазих лятото един идиот с купе някакво и на късмет беше,че успях да вляза в банкета да не ме отнесе...Хора пазете се и пазете останалите,стига малоумщина на пътя. Ако пред вас се влачат,не правете глупости,риска на пътя е неоправдан,защото бързането обикновено води до фатални последствия!!!
ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Riki888 написа:koolio написа:jenshen73 написа:chaveto написа:Колега аз също не бързам, но не е нормално да се кара с 40км при разрешени 90. И да стават КИЛОМЕТРИЧНИ колони заради някой.Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
Volvo S60 Sport 2.4D
Коментар
-
Да,но автомобилите,движещи се с по-ниска скорост се изпреварват по-лесно.Едва ли има прав път,по който да не можеш да изпревариш някой по-бавен от теб.Не ме притесняват хората,каращи с 40-50км/ч.Настигаш го,една или две скорости надолу и продължаваш.По-опасни са калъфите,каращи с 140/150км/ч.Съгласни ли сте.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Да и ти си прав но когато колоната е с километри и отсреща идват постоянно и нямаш възможно да задминеш и започваш и ти да се влачиш и му стоиш леко в страни за да дебнеш удобен момент и когато си мислиш, че можеш се оказва, че грешиш и става мазалото. Вярвай ми всяка сутрин по едно и също време от 5г пътувам по един маршрут и е адски дразнещо когато трябва да измина разстояние от 20км със скорост от 40км защото някой няма желание, не може, не иска и т.н. да кара с максимално разрешената на път който е прав и има един единствен завой за тези 20км и на всичкото отгоре кара до осовата линия и след разширението където пътя става с три ленти в посока започва да кара в средната. Е такъв някоя сутрин когато съм го извадил на криво мога да го .....................
Коментар
-
Ако се спазват законите, всички ще са доволни! Тези който се движат по-бавно и правят колони са длъжни да прпускат по-бързо движещите се винаги когато могат, а по - бързите да не надвишават максимално разрешената скорост за участъка!П.С. Да не забряваме все пак, че има места където има и минимална скорост за движение, както и ленти за изпреварване и ленти за по-бавно джижещи се МПС!Lancia Kappa 2.4JTD
Lancia Dedra Integrale 2.0 S.W.
Fiat Croma 2.0 i.e. - ex.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар