Мястото е един фатално известен завой намиращ се между Рибарското селище и Крайморие. Там за станали поне десет тежки катастрофи...Снимката е от преди половин час. Лек автомобил е поднесъл и товарен микробус го е ударил странично. Двигателя на леката кола беше откъснат и се намираше на 10 - 12 метра от колата.ВНИМАВАЙТЕ!!!

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Поредната катастрофа по пътя Бургас - Созопол

Collapse

X
- 

Съмнявам се. Но пък бургаските шофьори са най-безсмъртните и безразсъдни такива - карат винаги с педал на газта до ламарината - дори като маневрират...paralesa написа:и как мислите да разберете каква е тая развалина,куп смачкани ламарини виждам аз и по-важното е живи ли са хората?Steliyan's Life!
 FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
 Коментар
- 

Аз не можах да разбера каква е марката на колата...Автомобилите са били четири...[quoteparalesa написа:и как мислите да разберете каква е тая развалина,куп смачкани ламарини виждам аз и по-важното е живи ли са хората? b7ee8e5a2]Агенция

Alfa 159 SW 2.4 Ti b7ee8e5a2]Агенция

Alfa 159 SW 2.4 Ti
 Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
 "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
 Коментар
- 

има нещо вярно в това което казваш...баджнак ми и баща му са от там и двамата са "невероятни" пилот-състезатели и най-лошото е,единия е полицай и само като каже "бързам колега" и го пускатjenshen73 написа:Съмнявам се. Но пък бургаските шофьори са най-безсмъртните и безразсъдни такива - карат винаги с педал на газта до ламарината - дори като маневрират...paralesa написа:и как мислите да разберете каква е тая развалина,куп смачкани ламарини виждам аз и по-важното е живи ли са хората? А на мен за 80 км на прав участък искаха да ми разгонят фамилията А на мен за 80 км на прав участък искаха да ми разгонят фамилията ex.Мареа ТД100 ex.Мареа ТД100
 Коментар
- 

Съжалявам колега!Не знам, какво трябва да се случи, че някои хора да се превърнат от дебили в нормални водачи и самонадеяността им да се изпари! Представям си с, каква скорост трябва да се движиш, че да не успееш да вземеш този завой, а и със сигурност има ограничения на скоростта под 90км/ч. Тъжно е, че всеки месец в страната ни загиват толкова много хора заради малоумие, липса на контрол и корупция...krasio_79bs написа:     ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ ЗАГУБИХ ПРИЯТЕЛ НА СЪЩИЯ ЗАВОЙ.ДВЕ ТАКСИТА СЕ БЯХА УДАРИЛИ НА СЪЩОТО МЯСТО.ИМАШЕ 5 ЖЕРТВИ!!!А ОТНОСНО МАРКАТА НА РАЗЦЕПЕНАТА КОЛА ОТ СНИМКАТА Е РОУВЪР 75.Frontera Sport, X20SE март 1998 ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ ЗАГУБИХ ПРИЯТЕЛ НА СЪЩИЯ ЗАВОЙ.ДВЕ ТАКСИТА СЕ БЯХА УДАРИЛИ НА СЪЩОТО МЯСТО.ИМАШЕ 5 ЖЕРТВИ!!!А ОТНОСНО МАРКАТА НА РАЗЦЕПЕНАТА КОЛА ОТ СНИМКАТА Е РОУВЪР 75.Frontera Sport, X20SE март 1998
 Коментар
- 

Колега това не е много така има по безсмъртни шофьори от Бургазлийте.jenshen73 написа:Съмнявам се. Но пък бургаските шофьори са най-безсмъртните и безразсъдни такива - карат винаги с педал на газта до ламарината - дори като маневрират...paralesa написа:и как мислите да разберете каква е тая развалина,куп смачкани ламарини виждам аз и по-важното е живи ли са хората?Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
 Коментар
- 

Тая отсечка от Бургас до Созопол е адски гадна.А лятото и супер натоварена.Спомням си миналото лято като се връщахме от Каваците.Пътя беше от 2 ленти за едната страна и 3 за другата.Ние карахме с 120 в първата лента друг ни изпреварваше с 140 по втората,а друг хукна с 180 на лек завой да изпреварва в третата лента която си беше за другите които идват от Бургас.Има всякакви глупаци,за които знаците с ограничения не важат,непрекъснатата линия между плътната също нищо не значи за тях     Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now. - Now.
 Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
 Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
 Коментар
- 

На това място проблема не е само в скоростта. Точно там има две бабуни (по-точно пропадане на асфалта), които не се виждат от далеч. При скорост от 80-90 км/ч си е премеждие да овладееш колата, а така като гледам пътя е мокър.....Та не е само до безсмъртно "бургаско" шофиране . По-скоро несъобразяване с пътните условия.

Настоящата - Ford Focus ST . По-скоро несъобразяване с пътните условия.

Настоящата - Ford Focus ST
 Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
 Франкенщайн - R.I.P.
 Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
 Коментар
Реклама

Collapse

Коментар