Vladim написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мареа и Жигула на "Тракия"...
Collapse
X
-
колега ти тоя с жигулата питаш ли го дали има къси.бушонните блокове на руските талиги са ужас .минаваш през дупка и може да загубиш всичко що е свързано с бушонния блок
.аз лично съм го изпитъл! служебната 4-ка комби в най-големия летен порой ме остави без светлини и без чистачки
или трябваше да отвора капака и да барам бушоните и да съм мокър до кости или трябваше да си стоя в колата и да се моля на господ да спре да вали
викам чакай барем да включа аварийните че може някой камион да ме отнесе , но като натиснах копчето и не започна да цъка релето си викам по зле нема на къде, но се лъжех.когато навия пълен ляв или десен червака на кормилната котия забива и трябва да слезеш и да риташ гумата 2 ,3 пъти и се "откопчава".аз това в този момент го бех забравил и навивам да се преместа на някое безопасно място и само се чу "пук" и си викам УСПЕХ.след 1 час чакане спря да вали оправих бошонния блок с 1 чук и поздрави на роднините на конструктора на колата и бих 2 яки шута на лявата гума и си потеглих Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
-
Това, че нещо по колата му не е наред не го оневинява!gari_brasna4a написа:колега ти тоя с жигулата питаш ли го дали има къси.бушонните блокове на руските талиги са ужас...
Представи си да ти се яви нещо подобно срещу теб на тесен непознат път и ти блесне в очите! Не ми се мисли до, какво може да се стигне...
Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
За това си има годишен преглед ! Ама като кажа преглед наистина преглед ! Не да дадеш 20 лева и да те пуснатVladim написа:Това, че нещо по колата му не е наред не го оневинява!gari_brasna4a написа:колега ти тоя с жигулата питаш ли го дали има къси.бушонните блокове на руските талиги са ужас...
Представи си да ти се яви нещо подобно срещу теб на тесен непознат път и ти блесне в очите! Не ми се мисли до, какво може да се стигне...
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Така е, но и това нещо, както хиляди други у нас не работи, какво трябва! Все още знам място, където си даваш талона, един идва само да погледне, че колата е там и не е със счупени прозорци и минаваш за десет минути! Дори в СБС, където правят прегледа по-обстойно не са вече много прецизни. Мотат се по двайсет минути на колата, но само писането на документите им отнема над десет минути! Така, че техническото състояние на автомобила е грижа на всеки гражданин и селянин също! :D Защото днес може да не му работят късите, а утре да не е разбрал, че шарнира, или накрайника му е пред счупване и след някоя дупка да стане сакатлък! Но следейки черната хроника и виждайки, какви келемета и тъпанари има по улиците... само да се молим да имаме късмет! Друго не ни остава...Princo написа:За това си има годишен преглед ! Ама като кажа преглед наистина преглед ! Не да дадеш 20 лева и да те пуснат
Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
не съм съгласенparalesa написа:бе то късмет,късмет ,ама и той те изоставя някога,моето мнение малко хора го споделят,но все пак - ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ НА ТИЯ ЖИГУЛИ,ЛАДИ,МОСКВИЧИ И Т.Н. РУСКИ БОКЛУЦИ ОТ ПРЕДИ 30 ГОДИНИ ДА СЕ ДВИЖАТ ПО РОДНИТЕ "ПЪТИщА"
.има много стегнати и нагласени руски "автомобили".се едно да кажеш че трябва след 10 години да спрът всички фиати до 2000 година
.неможе да слагаме всичко и всички под общ знаменател.по въпросът с "годишните технически прегледи"
колеги и тва е една пародия на контрол спрямо нашите автомобили.викат ми дай си талона и утре мини си вземи стикерите ,само че трябва да сключиш застраховка при хората
,която за учудване е изгодна .плащаш същите пари за застраховка ,но вместо 10 лв. безплатен бенц получавах преглед срещу 20 лв. и спестен половин ден за чакане на ред ,а ако случайно си тъп цървул и нещо нети е изправно и искаш да си спестиш сега пари за ремонти е тва е начина.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар