Решил съм да си правя разпънка . Колко дебела трябва да ми е трабата ? 1/2 3/4 ? или в ММ плътно желязо или тръба ? За планки ще ползвам 2та стари макферсона тяхните 2 планки с леко изпилване тук там ... ? Та колко дебела траба ми трябва ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко дебела е тръбата на разпънката на макферсоните?
Collapse
X
-
мислех фиксирана , ама се чуда дали дане и прасна един нипел ... Ама нипела ше трябва да ми го прави стругар май ? Щото резбата трябва да е противоположна .... като нятягам да се пребира , като разтягам да се разпъва ... И се пак ми се иска да е фиксирана ... Дайте предложение ? Ако реголируема по лесно ли ше е ?pecata написа:1/2 според мен е достатъчна.С винт за натягане ли ще я правиш или фиксирана!?>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Абе и аз много не доумявам как само на 2 болта се държи целия макферсон + амортисиораTenix написа:Не е нужно да е много дебела там няма такова напрежение че да се огъва примерно...Целта е просто да се спънат двата макферсона.И тръба иначе става много тежка рапънката.
Мисля че като му прасна от горе планката на разпънката ще стане по стабилно.
>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
от къде да я намера ? :Д нямам автоморга :D пък в окачването на моито магаре май няма отпред стабилизираща щанга. Имам 2 носача и курминла рейка и сичко тва виси върху амортисиора ...S_BANKOV написа:Помисли за варианта да ползваш вместо тръба стаб. щанга
>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Да бе нямаш стаб щанга, че как иначе седиш в завойте на 4 колела? от някоя морга можеш да си намериш за без пари почти обикновенно отиват на вторични.Ако искаш мога на ЛС да ти кажа къде има морга за коли в Хасково и да провериш там за цена.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
А аз не мога да разбера на това Пунто, което дори е от тия без щанга отпред, за какво се занимаваш да слагаш разпънка?Все едно ще го караш с 200км/ч на шикана и ще сучеш купето ненормално.Или пък на колелата имаш 400 коня и пазиш да не разцепиш коша. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07A20DTH
ЖТД ама не баш
1NZ−FXE
; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Ми да си има :Д кво лошо има :D To предимно се суче купето ,предимна на дясно повече беше май от колкото на ляво ... Ми искам да си има няма да ми коства много. Заварката мисля да се с CO апарат щото с електрожена ще иде ... :D Punto Mk1 няма стабилизираща щанга има нещо дебело с ферми дупки по него като преден мост (което играе и роля на долна разпънка) ... И са като не е 200 коня да не си прая разни тунинги по каручката ли ? :D Аз съм любител , няма да ходя на фестове или състезания , само светофарни дръпки ... Пък не държа толкова да фарчи така си ми е добре , просто визия да вади ... Знаеш ли колко озадачено я гледат на прегледите :D като ходя :D все едно е космически кораб ... Са мисля да ги изненадам с имитация нa BLOW OFF клапан :D и да ги гледам ко ше праят като вземе да съска пък няма клапан и турбоBO написа:А аз не мога да разбера на това Пунто, което дори е от тия без щанга отпред, за какво се занимаваш да слагаш разпънка?Все едно ще го караш с 200км/ч на шикана и ще сучеш купето ненормално.Или пък на колелата имаш 400 коня и пазиш да не разцепиш коша. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
(би трябвало разбират от двигатели , ама май не разбират) :D
Коментар
-
Чакай сега, щом нямаш щанга отпред, значи си с малките двигатели - тия по 1 литър +-.За какви гонки говориш.Не, че не може де, важното е в сърцето какво имаш, ама все пак.Ако сложиш тая двукилограмова щанга, автоматично ще ти спадне с 5% времето за ускорение, поради повишаване на килограмите ти така, че пак не си на далавера, въпреки желанието на сърцето. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06A20DTH
ЖТД ама не баш
1NZ−FXE
; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Да сложи карбонова за да не натежава многоBO написа:Чакай сега, щом нямаш щанга отпред, значи си с малките двигатели - тия по 1 литър +-.За какви гонки говориш.Не, че не може де, важното е в сърцето какво имаш, ама все пак.Ако сложиш тая двукилограмова щанга, автоматично ще ти спадне с 5% времето за ускорение, поради повишаване на килограмите ти така, че пак не си на далавера, въпреки желанието на сърцето. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Коментар
-
За светофарна дръпка си ми е добре :D 2 кила повече , 2 кила по малко , несам от тея дето карат без седалки и кори и разни други карантии само и само да е по лека колата и да е първа. По та логика и музика да нямам , щото тежи. Колко да бяга 1 кило мотор ? Се пак достатачно колкото е една драглива астра на газ :D Колкото и странно да е преди си вземах стартовете без проблем като бях с 13ките , ускоря прилично до 120 и после умалява и тва е, нагоре почва бавно. Се пак не очаквам чудеса от тоя мотор той си е по рождение осакатен.Просто искам да е малко по тъка натокан.BO написа:Чакай сега, щом нямаш щанга отпред, значи си с малките двигатели - тия по 1 литър +-.За какви гонки говориш.Не, че не може де, важното е в сърцето какво имаш, ама все пак.Ако сложиш тая двукилограмова щанга, автоматично ще ти спадне с 5% времето за ускорение, поради повишаване на килограмите ти така, че пак не си на далавера, въпреки желанието на сърцето. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар