Здравейте колеги,преди няколко месеца си купих бебчето - купе 1.8 много тъмно синьо 2000г
)) и съм страшно доволен до момента
Ноо искам да го съживя малко като му сложа филтър апекси или К&Н, генерация и чип, но имам няколко въпроса:1. Колко мм да е генерацията (от меката връзка назад) защото всички майстори различно казват, а не искам да се получи отрицателен ефект от прекалено широка генерация
2. При кой да си направя чип/ремап
Благодаря предварително и се надявам да ми помогнете
Грешен раздел -> Преместена.Модераторски екип на Fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Генерация и чип за Фиат Купе 1.8
Collapse
X
-
За генерация, ако все още караш с катализатор, според мен ще е най- чистия вариант да го махнеш и да сложиш 2 нови гърнета ( резонаторно и крайно) с 55 мм нова тръба. Повече от толкова няма никакъв смисъл, ако не мислиш да влизаш в големия филм. Филтъра според мен пак ще е по- добре да е за вхраждане в кутията на сегашния ти филтър (панелен) и да е K&N, освен ако не целиш да ти бръмчи и той.За чипа не съм много наясно, но като гледам диджитал-а цените бая са ги смъкнали, така че според мене ако ще правиш чип по- добре дай 100 лева на тях отгоре отколкото някой квартален за 200 лева да ти счупи колата.Ако сложиш чип от тях пиши после какъф е резултата и дали си доволен.Бтв сложи и едни иридиеви свещи, знам че са 120-тина лева ама ефект има.
Коментар
-
Катализатора го махнах и ми сложиха тръба и сега звънти мн гадно и ме дразни
Колектора по-нататъка ще го направя, сега искам след меката връзка всичко долу, защото катализатора е на 57мм външен размер, след него има 1 малко гърне пак на 57мм, а след него средното и крайното са на 44мм
прахосмукачката ми е с по-широки тръби
:D и мисля да сложа 2 резонатора - един в началото и един на мястото на средното гърне, за да не бучи много
А за чипа няма да пестя пари. Но си мисля, че дигитал тунинг слагат стандартни (готови) настройки за дадения двигател
а след като му сменя филтъра и генерацията, ще се промени дебитът на въздуха и изкараването на газовете .... и си мисля, че трябва да се правят настройки според конкретните обстоятелства, а не да се сложат готови
Коментар
-
Спести си ги, от ремапа най - малко полза може да видиш, чип на двигател под 2.0 е повече от излишен, то и за двойката е излишно, ама айде........ремапа в БГ се прави много урбалишки, и в много малко случай може да попаднеш на хора дето да се справят добре - а ако попаднеш на такива, от 1.8 няма много потенциал да се измъкне така или иначе.......подържай си колата, свали си малко от маховика, или си сложи по лека шайба на кол. вал, и си подържай колата изправна, не се занимавай с чипове че не се знае на кой мое да попаднеш.....Сори че ти звуча разочароващо, знам че искаш малко повече, и си мислиш че може да се постигне осезаем резултат, но няма да си първия дето да изсипе маса пари за тоя дето духа......radoslav_ написа:А за чипа няма да пестя пари.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Филм-а е голям.Има направени такива купета, но парите никък не са малко.А и там играе азот.....Това което аз ще ти предложа, ако наистина искаш да даваш пари:Вземи едни разпределителни валове от twin spark 1.8, вземи по-голям дросел, направи си генерацията, сложи тогава чип.Ще изкараш около 150-160 коня на мотора.Но парите ще са доста....а резултата ще е една идея по-бърза кола.Ето едно бг купе 1.8http://www.cardomain.com/ride/3172664/1998-fiat-coupe<<KARKELANOV>>
Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
Fiat Coupe 131 16V VFD
- MADNESS MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
Браво - ето един дето бързо схваща....radoslav_ написа:Колеги, благодаря за отговорите! И мн др хора ми казаха да не се занимавам, защото ефекта няма да е голям и по-добре да не си прецаквам колата, защото е наистина в уникално състояние. Ще си сипвам 100 октана и стига толкова :P
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ако е наистина 2000г с хибридното ЕКУ забрави някой да ти направи чип, по живи даннииначе суперспринт имат предложение, което много приятно сваля въртящият моментhttp://www.supersprint.com/en/prod-p...___97.aspxда не говорим, че вьоснер имат бутала със степен 9:1 :D :D :D
Коментар
-
След като явно нямаш впечатления от някого защо го препоръчваш? Заради благозвучното име? Или пък заради ъеб сайта им? Или може би презумпцията, че по-скъпото е по-качествено те кара да вярваш, че е така? Хмммм... не са хубави тези работи.Insane написа:За генерация, ако все още караш с катализатор, според мен ще е най- чистия вариант да го махнеш и да сложиш 2 нови гърнета ( резонаторно и крайно) с 55 мм нова тръба. Повече от толкова няма никакъв смисъл, ако не мислиш да влизаш в големия филм. Филтъра според мен пак ще е по- добре да е за вхраждане в кутията на сегашния ти филтър (панелен) и да е K&N, освен ако не целиш да ти бръмчи и той.За чипа не съм много наясно, но като гледам диджитал-а цените бая са ги смъкнали, така че според мене ако ще правиш чип по- добре дай 100 лева на тях отгоре отколкото някой квартален за 200 лева да ти счупи колата.Ако сложиш чип от тях пиши после какъф е резултата и дали си доволен.Бтв сложи и едни иридиеви свещи, знам че са 120-тина лева ама ефект има.O.E.Motorsport
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар