Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане към колегите с Купета!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

и емблемата 20w Турбо
    dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

kaci написа:
      Остана само да си сложиш големи дискове и Брембо апарати и всичко ще е на 6 :D
      И това ще стане, ако не ми причернее някой ден и не я смачкам ритуално в Надин
      d0b0 написа:
      и емблемата 20w Турбо
      Е то да липсваше само еблемата щеше да е супер, че това едно и осем.... ПП. Някои ако си търси предни кожени седалки от купе, да казва че си продавам моите. Утре снимки...
      ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
      Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
      Jet Black E46 M3

Коментар

След като смених маслото имам следният проблем, допитах се до няколко познати явно повечето нямаха желание да обяснят и обърнат внимание на "болежките ми". Там където смених маслото пък ме мятат май по върбите? Значи, при не палена колата 1час+ маслото е на нивото на синята черта, при запалване и работа минута две три маслото слиза на червената чера/точно на нивото на максимума/. Какво се случва според вас? Да ходя ли да ги карам да източат масло?Разстоянието между двете нива е 1,8-2,3см./на око измерено/

Коментар

Нивото на маслото се измерва на студен двигател и колата трябва да е на равно (да не е паркирана на наклон).
          FIAT Coupe 16VT

Коментар

durex_a написа:
            След като смених маслото имам следният проблем, допитах се до няколко познати явно повечето нямаха желание да обяснят и обърнат внимание на "болежките ми". Там където смених маслото пък ме мятат май по върбите? Значи, при не палена колата 1час+ маслото е на нивото на синята черта, при запалване и работа минута две три маслото слиза на червената чера/точно на нивото на максимума/. Какво се случва според вас? Да ходя ли да ги карам да източат масло?Разстоянието между двете нива е 1,8-2,3см./на око измерено/
            остави нива, мива, да ти източат 200мл и после ще си долееш ако трябва, ама това ако ти е цвета на прясно налятото масло смятай мотора вътре с колко мармалад е.Една промивка би била добре да се направи.Ти гледа ли като ти източват маслото и ти наливат новото от запечатани бутилки Щото ако наистина това ти е цвета на новото масло ... вариантите са два
            sigpic
            Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
            475HP 11,5/1,9/191
            YouTube

Коментар

Илияне, мисля че колегата е дал примерна снимка, щото това на снимката не прилича много на нашите двигатели. А и честно казано, при стар мотор е нормално да се цапа маслото доста бързо. Само след основен ремонт и пълно измиване, маслото седи чисто първите няколко смени. Иначе новото масло разтваря доста бързо мръсотиите натрупани вътре и се оцветява доста бързо. Та промивката е много добра идея, ама рядко се прави.

Коментар

вярно че пише 12в, не съм смятал че по чужди снимки ще гадаем ниво, ама ето колегата пак подхожда несериозно
                sigpic
                Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
                475HP 11,5/1,9/191
                YouTube

Коментар

Понеже проблемът е всеобщ, намерих чисто нови пръскалки за измиване на предното стъкло. На цена от около 16-17лв /като дойдат човека ще каже точно каква ще е цената каза ми тази ориентировачна./. Ако има мераклии да пишат, нещата ще са тук около 10-ти януари.

Коментар

Аз също имам проблем с пръскалките-не пръскат добре, а течността си намалява доста бързо. Дали ще се оправи със смяната на пръскалките?

Коментар

Аз имам интерес към пръскалките, дано се подобри малко положението.... Цената, която си дал за 2-те пръскалки ли е?
                      Jet Black E46 M3

Коментар

Какво стана с пръскалките?

Коментар

stefan_milev написа:
                          Нещо по темата Купе! http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...433&highlight=
                          Ако отправяш оферта на някой да си купи това, което продаваш - това никак не се вписва в идеята на темата и на раздела. Следващият подобен пост ще е последван с официално предупреждение.

Коментар

Няма задни мисли, моля да бъде изтрит поста!

Коментар

Малко да повдигнем темата с поредната ми безумна инвестиция в жълтия ке**ф...... Преди 10 денаИ сега..... Седалищата и облегалките на шофьорската и пасажерсакта седалка ги разменихе, с цел по-износените страни на седалките да отидат от другата страна. Сега остава да се освежи малко кожата на пролет. Някой да има впечатление от качеството на работа на тази фирма?
                              Jet Black E46 M3

Коментар

как е позицията на седене сега? Отигиналните седалки са малко височки, пък и не могат да се регулират по-височина.
                                Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

Working...
                                X