Остана само да си сложиш големи дискове и Брембо апарати и всичко ще е на 6 :D
И това ще стане, ако не ми причернее някой ден и не я смачкам ритуално в Надин
d0b0 написа:
и емблемата 20w Турбо
Е то да липсваше само еблемата щеше да е супер, че това едно и осем.... ПП. Някои ако си търси предни кожени седалки от купе, да казва че си продавам моите. Утре снимки...
След като смених маслото имам следният проблем, допитах се до няколко познати явно повечето нямаха желание да обяснят и обърнат внимание на "болежките ми". Там където смених маслото пък ме мятат май по върбите? Значи, при не палена колата 1час+ маслото е на нивото на синята черта, при запалване и работа минута две три маслото слиза на червената чера/точно на нивото на максимума/. Какво се случва според вас? Да ходя ли да ги карам да източат масло?Разстоянието между двете нива е 1,8-2,3см./на око измерено/
След като смених маслото имам следният проблем, допитах се до няколко познати явно повечето нямаха желание да обяснят и обърнат внимание на "болежките ми". Там където смених маслото пък ме мятат май по върбите? Значи, при не палена колата 1час+ маслото е на нивото на синята черта, при запалване и работа минута две три маслото слиза на червената чера/точно на нивото на максимума/. Какво се случва според вас? Да ходя ли да ги карам да източат масло?Разстоянието между двете нива е 1,8-2,3см./на око измерено/
остави нива, мива, да ти източат 200мл и после ще си долееш ако трябва, ама това ако ти е цвета на прясно налятото масло смятай мотора вътре с колко мармалад е.Една промивка би била добре да се направи.Ти гледа ли като ти източват маслото и ти наливат новото от запечатани бутилки Щото ако наистина това ти е цвета на новото масло ... вариантите са два
Илияне, мисля че колегата е дал примерна снимка, щото това на снимката не прилича много на нашите двигатели. А и честно казано, при стар мотор е нормално да се цапа маслото доста бързо. Само след основен ремонт и пълно измиване, маслото седи чисто първите няколко смени. Иначе новото масло разтваря доста бързо мръсотиите натрупани вътре и се оцветява доста бързо. Та промивката е много добра идея, ама рядко се прави.
Понеже проблемът е всеобщ, намерих чисто нови пръскалки за измиване на предното стъкло. На цена от около 16-17лв /като дойдат човека ще каже точно каква ще е цената каза ми тази ориентировачна./. Ако има мераклии да пишат, нещата ще са тук около 10-ти януари.
Ако отправяш оферта на някой да си купи това, което продаваш - това никак не се вписва в идеята на темата и на раздела. Следващият подобен пост ще е последван с официално предупреждение.
Малко да повдигнем темата с поредната ми безумна инвестиция в жълтия ке**ф...... Преди 10 денаИ сега..... Седалищата и облегалките на шофьорската и пасажерсакта седалка ги разменихе, с цел по-износените страни на седалките да отидат от другата страна. Сега остава да се освежи малко кожата на пролет. Някой да има впечатление от качеството на работа на тази фирма?
Коментар