Изпуснал си
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане към колегите с Купета!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Благодаря за предложението, но никога не бих си позволил да разхождам някой през целия град за да върши моя работа! Утре преди работа ще отскоча да ги взема и през деня ще се постарая да намеря хубав фотоапарат с който да направя качествени снимки. Ти ако искаш може да ги видиш на живо вечерта.injekciona написа:Аз нямам път към Горубляне, но ако не можеш да ги вземеш не ми пречи да се разходя до там. После само ще се разбереме къде да се видиме в Овча Купел да ти ги дам.Аз лично се мъча в Овча Купел 1 вече 6 или 7 години :D , а профила ми е обновен преди може би повече от година. За injekciona (как звучи) не знам, ама май наистина ми е комшия! Купето му също не съм го мяркал из кварталаporosenoq написа:Абе, kaci извинявай, че така се намесвам в темата, ама кажете честно че и двамата с injekciona сте от Овча Купел ? От скоро ли ти е тази информация в профила, защото не ми се вярва да съм изпуснал тази подробност ?
От време на време на пазарчето (на Монтевидео) спира едно сиво Купе, ама на кой е
Коментар
-
Не ми се разкарваше, но вече съм се разбрал за лична среща . Тъкмо ще видя стругара с какво може да помогне за водачите на Ники (ФЕРАРИСТ), а и отдавна не са ме проверявали по караулките :DIv4o написа:Принципно живея близо до Горубляне и не ми представлява проблем да взема ринговете. Няма смисъл да се разкарвате от другият край на София. Само кажете адреса и сумата, която (предполагам) трябва да се даде на човека
Коментар
-
Аз съм в Овча Купел 2, при разклона за околовръсното. Това сивото купе, ако е това за което си мисля, не е точно сиво и е със форумен стикер отзад. Няколко пъти съм го засичал и бях питал във форума за него и май е на колега с ник Zing или нещо подобно. Иначе тук при нас има още 3 купета, но май нито едно не е форумно. Едното е със Zender прагове и го кара някаква лелка.kaci написа:Благодаря за предложението, но никога не бих си позволил да разхождам някой през целия град за да върши моя работа! Утре преди работа ще отскоча да ги взема и през деня ще се постарая да намеря хубав фотоапарат с който да направя качествени снимки. Ти ако искаш може да ги видиш на живо вечерта.injekciona написа:Аз нямам път към Горубляне, но ако не можеш да ги вземеш не ми пречи да се разходя до там. После само ще се разбереме къде да се видиме в Овча Купел да ти ги дам.Аз лично се мъча в Овча Купел 1 вече 6 или 7 години :D , а профила ми е обновен преди може би повече от година. За injekciona (как звучи) не знам, ама май наистина ми е комшия! Купето му също не съм го мяркал из кварталаporosenoq написа:Абе, kaci извинявай, че така се намесвам в темата, ама кажете честно че и двамата с injekciona сте от Овча Купел ? От скоро ли ти е тази информация в профила, защото не ми се вярва да съм изпуснал тази подробност ?
От време на време на пазарчето (на Монтевидео) спира едно сиво Купе, ама на кой е 
Като каза за проверки, не знам за вас, но мен вечер не ме пропускат. Поне по веднъж, а снощи 3 патрулки и 3-те бяха мои, писна ми да отварям тоя багажникkaci написа:Не ми се разкарваше, но вече съм се разбрал за лична среща . Тъкмо ще видя стругара с какво може да помогне за водачите на Ники (ФЕРАРИСТ), а и отдавна не са ме проверявали по караулките :DIv4o написа:Принципно живея близо до Горубляне и не ми представлява проблем да взема ринговете. Няма смисъл да се разкарвате от другият край на София. Само кажете адреса и сумата, която (предполагам) трябва да се даде на човека
Коментар
-
Вечер Купето измамно изглежда като скъпа спортна кола и дребния бизнес не може да си позволи да пропусне възможността за малка почерпка :D Ако си и с ксенони, работата е ясна!injekciona написа:Като каза за проверки, не знам за вас, но мен вечер не ме пропускат. Поне по веднъж, а снощи 3 патрулки и 3-те бяха мои, писна ми да отварям тоя багажник
Коментар
-
Аз съм тук до търговския центърinjekciona написа:Аз съм в Овча Купел 2, при разклона за околовръсното. Това сивото купе, ако е това за което си мисля, не е точно сиво и е със форумен стикер отзад. Няколко пъти съм го засичал и бях питал във форума за него и май е на колега с ник Zing или нещо подобно. Иначе тук при нас има още 3 купета, но май нито едно не е форумно. Едното е със Zender прагове и го кара някаква лелка.
Трябва да направим една квартална среща - според мен ще бъде интересно
Не предполагах, че има толкова итал маниаци в квартала, особено такъв като kaci
Пак се извинявам, че не съм по темата.
Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
Fiat Marea 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse

Качеството на полировката не ме удовлетворява, но да не забравяме че това все пак е прототипа и на този етап бяха по важни размерите (които взех почти виртуално) !После ще се опитам да ги монтирам на колата. Очаквам коментари и потвърждение на бройките!Поздрави.
Коментар