kaci написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане към колегите с Купета!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Това ако е към мене направо отивай да ми купуваш риза :D При мен няма фотошоп - всичко е истинско :DКъм injekciona - защо не опиташ да боядисаш оригиналните джанти?С подходящ цвят и гуми не изглеждат никак зле!d0b0 написа:ее Краси кога успя да ми снимаш джантата , е само устана да я полирам но явно си я минал на фото шопа ....
Коментар
-
Боята отдавна съм им я замислил, че тях мисля да си ги търкалям зимата. Колебанията са ми между черно и графитеното на LE. Пак няма да изглеждат като тези на снимката, тъй като тези са 16-ки от турбо купе, а моите са 15-ки. Предишния собственик на колата може нищо друго да не е правил, но поне е боядисал джантите и са в перфектно състояние и за това още не им е дошъл реда. Жалко, че не е уцелил и правилния цвят....
Коментар
-
ААААА, нали, ти си направи на твойто и сега не искаш и ние да си имаме такива
:D :D :D Нищо, аз ще почакам още малко и тръгвам да Ви търся купетата,
след като така любезно
ми предоставихте снимки, и вече си набелязах от кого, какво да си сваля
. Овча Купел казваш, а
Споко бе Каци, и нищо да не стане, няма смисъл да си късаш нервите с глупости. Като не става, не става.П.П. Продавам си Купето, ако на някой му се кара добра кола има обява във форума.Но не се отказвам от ринговете, все пак имам още две Купета.Лек и успешен ден
Коментар
-
Ех, само ако беше истинаVET написа:ААААА, нали, ти си направи на твойто и сега не искаш и ние да си имаме такива
:D :D :D
Лошото е че и аз нямам рингове. Моите ще са готови последни!През деня Купето е паркирано на Красно Село (ако спешно ти потрябва някаква част :D )VET написа:Нищо, аз ще почакам още малко и тръгвам да Ви търся купетата,
след като така любезно
ми предоставихте снимки, и вече си набелязах от кого, какво да си сваля
. Овча Купел казваш, а
Досега съм се отказал от много малко неща и ринговете няма да са от тях! Може да ми стъпят на безумна цена, но рингове ще има.VET написа:Споко бе Каци, и нищо да не стане, няма смисъл да си късаш нервите с глупости. Като не става, не става.За Купето ти мога да потвърдя че добро и евентуалния купувач ще е късметлия.VET написа:П.П. Продавам си Купето, ако на някой му се кара добра кола има обява във форума.Но не се отказвам от ринговете, все пак имам още две Купета.Лек и успешен ден
Коментар
-
През деня Купето е паркирано на Красно Село (ако спешно ти потрябва някаква част ) Ха ама ти караш ли го, че като гледам повечето турбо маниаци карат колите на приятелките си :D , както и аз от време на време
.А за частите спокойно, имам си още две купета за части, а и си имам верую - Не пипай чуждото, за да не пипат твоето.
Коментар
-
И то всеки ден! Нямам търпение обаче да подкарам БравотоVET написа:Ха ама ти караш ли го, че като гледам повечето турбо маниаци карат колите на приятелките си :D , както и аз от време на време
Редовно се получава така :D Повечето пъти само аз си разбирам чувството за хумор :D Да си призная честно, минавало ми е през ума че ако не бях пускал тая тема, живота и моментното ми финансово състояние щяха да са доста по добриVET написа:Леле, не схванах първоначално......
Не се родих мишок обаче
Коментар
-
Неудобно ми е да предложа вариант при който плащате рингове и почвате да се разхождате за никелиране, полиране и т.н. Срещу парите си ще получите напълно готов продукт. Прототипите също не са при мен. Оставих ги при стругара за модел и спазване на размерите. Като стана въпрос за никелиране, някой да знае място където качествено могат да ми кадмират някои планчици, ламаринки и т.н. Ваните в заводите които ползвах при реставрирането на Костенурката и Реното ми вече не работятMEMO написа:Чакаме ги с нетърпение,аз лично имам място на което ще ми ги никелират така че може да са и от материал неподходящ за полиране.Ако имаш такива бройки от тестовите пиши ми.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар