Bavno_PuntoGT написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Още едно ГТ във форума
Collapse
X
-
Що не вземеш да си кажеш кой си накрая , а и тука си като ......Стария собсвеник , новия ... и все под един и същи псевдонимот какво се криеш от кого ...вднъж говориш от твое име Григоре , после се правиш на нов купувач ...Последно я изясни кой кой е а за клиентите , ако искаш ги вземи ( дано и те да те искат) , на мене работата ми идва доста нанагорно до колкото знам нищо не делим казах че предполагам за чепа аз само видях че ти свети чека , от което идва веднага че си с друг софтуер , който не е оригинален та по пътя на логиката , вие двамата смитко , правихте нещо , и на него му светеше ключа та или сте с оригинален СЕБ чип с премахнат код на ключа и пренаписана горивна таблица . което не сте го направили или сте с чип от Гт 1 с което автоматично чексумите не са за това еку... 3 вариант е да сте копирали чипа от митко , което ако е така , се извинямвам че обиждам чипа с чеп и си взимам думите назаддлъжен съм да кажа какво знам , и се надявам да не съм прав , за да не става като Леонардо , да му сервирам самонеприятни изненадиPower Under Pressure
-
Я на какво дължа това внимание господине,откога се занимавате с Бавни ГТта?Аз не съм ти Сашко, не го забравяй
за трети път и последен ти казвам МИР.И този път ако се направиш на луд и не ме чуеш само може да загубиш от това.Злобата и злословието може да доведе само до лоши работи.А сега по темата.Колата скоро време или ще спре от движение или ще претърпи доста голяма и сериозна метаморфоза откъм въртящ момент
Коментар
-
стига сте се карали за глупости .., в крайна сметка всички сме болни от една и съща болест ГТ .. така че трябва да се подкрепяме не да се дъвчем
) и двамате сте пекани и много точни стига сте се джафкали за че**ове и чипове кой каквото му е присърце това да прави с колата си мир :P :P
ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
ВТОBavno_PuntoGT написа:Я на какво дължа това внимание господине,откога се занимавате с Бавни ГТта?Аз не съм ти Сашко, не го забравяй
за трети път и последен ти казвам МИР.И този път ако се направиш на луд и не ме чуеш само може да загубиш от това.Злобата и злословието може да доведе само до лоши работи.А сега по темата.Колата скоро време или ще спре от движение или ще претърпи доста голяма и сериозна метаморфоза откъм въртящ момент 
Power Under Pressure
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар