Мерси Колеги.... някой може ли да ми каже какъв е точния модел за моя касетофон(или няма значение модела нали е за Фиат )А от каде пога да си го купя този чейнджър....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фабрично СД за Фиат Марея
Collapse
X
-
Колега ако намериш такова сиди кажи и за цената дето си го взел, че мисля и аз да взимам.http://www.pljuvalnik.com
Форумът за политически дискусии и теми. Изкажи свойто недоволство.
Фиат Брава 1.6 16 клапана 1998
Коментар
-
А ако е нещо подобно на другия накраник от снимката това пак не става ли или това не е накраиник за CD Changer а за нещо друго и ако знаеш за какво точно много ще се радвам да кажеш понеже имам Фиат Пунто МК2 HLX 1999 и адски ме човърка за какво точно е този кабел от предната лява седалка.Fiat Punto JTD HLX 1999
Коментар
-
Ако е под предната седалка, може би е окабеляване за подгряващи седалки, или за Air Bag на седалката. А колкото до кабела за чеинджър- кръглия край на моя кабел беше в багажното отделение. Като отвориш багажника, на левия калник, под мокета и беше увит в един дунапрен да не тропа по ламарината. Ако не е под седалката или там, последното място, на което може да се провери е другия край на кабела (синия)- той трябва да вкаран в касетофона заедно с захранващата букса. Малко странно го обясних, дано сте ме разбралиFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
Хмм, ти си с Марея..... еми може и да не е в нещо като жабка (отделението с капак, за което говориш( не съм виждал багажник на Марея)). При мен беше под самия мокет отстрани на калника, хванат на една фабрична щипка, заедно с кабелите които отиват към задния ляв стоп. Ако не е в това отделение, за което говориш, дръпваш от някъде леко мокета и надничаш между него и ламарината. Може и както каза колегата по-горе, ако има, да е под седалкатаFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Коментар
-
Няма флашки тука колега :D .... има си "касетка" и там в зависимост от модела си слагаш определен брой дискове 6 или 12 , за 36-цата са 6 , вкарваш ги, натискаш "Mode" бутона на касетофона и изчакваш да ти изпише "MCD" на дисплея ... и къпиш :DFiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
-
Ами касетката върви в комплект с чейнджъра, без нея той нестава за нищо, покажи ми обявата на чейнджъра който си намерил ако е от тук и ще ти кажа , но ме съмнява да е без касетка , без нея не струва и 10 лв ! Това е една квадратна пластмаса в която се пъхат дисковете - така да ти обясня , на нея си има и копченце "eject" като решиш да ги вадиш примерно има и малко дисплейче .... абе няма начин да е без нея , ти го вземи , свържи кабелите и нататък лесно като поразцъкаш малко ще разбереш кое копче за какво е.
Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
-
svetli4a написа:Ами касетката върви в комплект с чейнджъра, без нея той нестава за нищо, покажи ми обявата на чейнджъра който си намерил ако е от тук и ще ти кажа , но ме съмнява да е без касетка , без нея не струва и 10 лв ! Това е една квадратна пластмаса в която се пъхат дисковете - така да ти обясня , на нея си има и копченце "eject" като решиш да ги вадиш примерно има и малко дисплейче .... абе няма начин да е без нея , ти го вземи , свържи кабелите и нататък лесно като поразцъкаш малко ще разбереш кое копче за какво е.
Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Коментар
-
glupaka написа:Мерси много колегаНо откъде да си закупя тази касета и в нея обикновени дискове (от компютър) стават ли
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар