Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фабрично СД за Фиат Марея

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мерси Колеги.... някой може ли да ми каже какъв е точния модел за моя касетофон(или няма значение модела нали е за Фиат )А от каде пога да си го купя този чейнджър....

Коментар

Grundig MCD-36 е чейнджъра. Става доколкото знам и MCD-30. Щом колата ти е 99г.HLX провери под задната седалка дали нямаш кабел за чейнджъра.Чейнджъра го търсиш по морги, форуми, заложни къщи и тн...
      Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

Колега по точно каде под задната седалка има мн кабели и 2 от тях не са свързани и старчат ...Какъв цвят е кабела ..Поздрави

Коментар

Колега ако намериш такова сиди кажи и за цената дето си го взел, че мисля и аз да взимам.
          http://www.pljuvalnik.com
          Форумът за политически дискусии и теми. Изкажи свойто недоволство.

Фиат Брава 1.6 16 клапана 1998

Коментар

glupaka написа:
            Колега по точно каде под задната седалка има мн кабели и 2 от тях не са свързани и старчат ...Какъв цвят е кабела ..Поздрави
            Оградения в червено край трябва да е под задната седалка, ако имаш такъв кабел.
            Прикачени файлове
            Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

А ако е нещо подобно на другия накраник от снимката това пак не става ли или това не е накраиник за CD Changer а за нещо друго и ако знаеш за какво точно много ще се радвам да кажеш понеже имам Фиат Пунто МК2 HLX 1999 и адски ме човърка за какво точно е този кабел от предната лява седалка.
              Fiat Punto JTD HLX 1999

Коментар

Ако е под предната седалка, може би е окабеляване за подгряващи седалки, или за Air Bag на седалката. А колкото до кабела за чеинджър- кръглия край на моя кабел беше в багажното отделение. Като отвориш багажника, на левия калник, под мокета и беше увит в един дунапрен да не тропа по ламарината. Ако не е под седалката или там, последното място, на което може да се провери е другия край на кабела (синия)- той трябва да вкаран в касетофона заедно с захранващата букса. Малко странно го обясних, дано сте ме разбрали
                Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
                Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
                Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

начи ште погледна в краен случай и на касетофона но може би станах досаден .но в багажното отделение в левия калник(отделението което е с капак нали)

Коментар

Хмм, ти си с Марея..... еми може и да не е в нещо като жабка (отделението с капак, за което говориш( не съм виждал багажник на Марея)). При мен беше под самия мокет отстрани на калника, хванат на една фабрична щипка, заедно с кабелите които отиват към задния ляв стоп. Ако не е в това отделение, за което говориш, дръпваш от някъде леко мокета и надничаш между него и ламарината. Може и както каза колегата по-горе, ако има, да е под седалката

Коментар

Колеги намерих си на евтино нов Grundig MCD-36 ... Но като му гледам снимките не мога да разбера как работи на дискове ли на Flashka ли?????каде точно и как се слагат тези нешта с които работи.... Поздрави

Коментар

Няма флашки тука колега :D .... има си "касетка" и там в зависимост от модела си слагаш определен брой дискове 6 или 12 , за 36-цата са 6 , вкарваш ги, натискаш "Mode" бутона на касетофона и изчакваш да ти изпише "MCD" на дисплея ... и къпиш :D
                        Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
                        Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

Мерси много колега Но откъде да си закупя тази касета и в нея обикновени дискове (от компютър) стават ли

Коментар

Ами касетката върви в комплект с чейнджъра, без нея той нестава за нищо , покажи ми обявата на чейнджъра който си намерил ако е от тук и ще ти кажа , но ме съмнява да е без касетка , без нея не струва и 10 лв ! Това е една квадратна пластмаса в която се пъхат дисковете - така да ти обясня , на нея си има и копченце "eject" като решиш да ги вадиш примерно има и малко дисплейче .... абе няма начин да е без нея , ти го вземи , свържи кабелите и нататък лесно като поразцъкаш малко ще разбереш кое копче за какво е.
                            Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
                            Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

svetli4a написа:
                              Ами касетката върви в комплект с чейнджъра, без нея той нестава за нищо , покажи ми обявата на чейнджъра който си намерил ако е от тук и ще ти кажа , но ме съмнява да е без касетка , без нея не струва и 10 лв ! Това е една квадратна пластмаса в която се пъхат дисковете - така да ти обясня , на нея си има и копченце "eject" като решиш да ги вадиш примерно има и малко дисплейче .... абе няма начин да е без нея , ти го вземи , свържи кабелите и нататък лесно като поразцъкаш малко ще разбереш кое копче за какво е.
                              Колега, гледам че си си купил чейнджър. Да те попитам: Има ли определено място за него или само кабела е оставен и чеинджъра сам си избираш къде да стои?

Коментар

glupaka написа:
                                Мерси много колега Но откъде да си закупя тази касета и в нея обикновени дискове (от компютър) стават ли
                                Какво имаш в предвид от компютър (МР3) ли, не не ги чете само във формат Audio CD.
                                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                                X