glupaka написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Джанти на FIAT най-редките
Collapse
X
-
Пусни ги в продава раздела на форума.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
-
На мен ми харесват, но за 150 лева четирите.На баща ми на Tempra-та ще са му идеални..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
На мен също не ми харесват, ама въобще.Не понеже са ретро а за това че изглеждат като тасове на стар автобус "Чавдар".Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Младеж, ... кой е този модел, можеш ли да посочиш?И откъде разбра, че са направени точно 212 бройки от тях? Можеш ли да ни посочиш доказателство?Отделно от това Fiat никога не са произвеждали джанти, никога.Поръчват на външна фирма, която им ги прави и ги брандова. Да речем на капачките.Ама ти това няма откъде да го знаеш.И малко поработи над българския език, моля те.Или поне не пиши, че си от Плевен, а да речем от Гривица или Славяново, по се връзва..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Тук до колкото знам говорим за коли не за правопис :D А пак за Фиат на бати един приятел е работел в Завода на Фиат доставчик и ми е разправял за тези джанти модела беше само цифри ако не се лажа, та той ми вкара джантите.Колега аре да не се дарпаш не се меси не давай мнение не сам ти го искал.
Поздрави...........
Коментар
-
Също така колеги джантите освен за 6 лачките на марея се трампат и за като тези 5 лачки на това браво. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=47631
Коментар
-
Malone не се ядосвай на момчето все пак е на 12 години. :DMalone написа:Младеж, ... кой е този модел, можеш ли да посочиш?И откъде разбра, че са направени точно 212 бройки от тях? Можеш ли да ни посочиш доказателство?Отделно от това Fiat никога не са произвеждали джанти, никога.Поръчват на външна фирма, която им ги прави и ги брандова. Да речем на капачките.Ама ти това няма откъде да го знаеш.И малко поработи над българския език, моля те.Или поне не пиши, че си от Плевен, а да речем от Гривица или Славяново, по се връзва.
Коментар
-
Тея джанти по-скоро ми приличат на ... на джанти,произведени за модел на алфа,на които им е сложена капачка от оригинални джанти на марея.Също така ми приличат и на тасове на жигули.Но ако се дадат за 150 лв. и следващия собственик ги направи с някакво хром-никелово покритие,биха заприличали на нещо.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Колегата @Malone направи основателна забележка на автора на темата за неправилния говор/правопис но младежа пак си знае неговата
.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар