s00rry написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проект Пунто ГТ1
Collapse
X
-
ами то малко смени един друг собственик ... ама най късно сряда четвъртък трябва да е в гаражаici написа:eхеее, това Пунто преди повече от година май го гледахме, купи ли го най-накраяs00rry написа:ето от какво др ще има в проекекта а забравих да кажя преди този мотор е бил към с 250 коня настройван е последно в МОНСТЕР ПЕРФОРМАНС софия .., но чупи бутало и голямото надуване .., и предния собствения я взима и всичко ново слага бутала от италия .., сеглементи мале лагери и т.н и ся мотора е за настройка прекъсвача му идва долу горе на 7500 и тръгва от 4000 оборота

) ами орлине аз не мисля да я бутам ще я карам както е така с навити кранчета до края , като прехварлиме мотора в моя кош и го подкараме както трябва и нагласим всичко тогава ще идвам при теб живот и здраве
ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
колеги тия дни се започва един по сериозен проект от до сегашния , от проекта се очаква нов цвят на купето .., повече мощност , замислил съм изчистен вид и доста изненади ще има .Проекта ще мине в секретност и като придобие малко вид ще има снимков материал ...
но мисля че крайния резултат ще е мн впечатляващ то и вие ще кажете ,,но мисля да я смъкна на 14ски 9ж нещо уникално ще е мисля, че с ниското окачване как мислите ?
и досегашното пунто ще се продава на сносна цена като се има в предвид че е перф ! а пукането се оказа от друго бензиновия филтър не бях сменял ... един нищо и никакъв филтър ..
и така че някой ако има мераклия за бегачката да свирка
Коментар
-
нямаш грижи брат ама трябва да го настройш първо ...WhitePower написа:давайго на старта
) напролет да го опитам 
живот и здраве да стане всичко по план и да продам старото ГТ по скоро ... съм при тебе .., някой да си търси ГТ покрай тебе там дето е в мн добро състояние ?
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар