Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

запитване относно тунинг на фиат типо

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    bega4 написа:
    Еми барка ме, заштото искам да сложа цялото окачване от купето на платформата на типо!А купето има такав лагер.Полуоските на фиат типо 1.4 , 100% няма да станат на скоростната кутия на фиат купе, която смятам да сложа. Дано ме разбирате какво искам да кажа!!
    Аз, поне, разбрах, че имаш всичко от Купето. Аз ще прехвърля всичко от Алфататя също е с опорен лагер, а Типото ми - не и изобщо не съм си и помислял да оставя типовите полуоски. При бомбетата разликата е 1 или 2 смне помня точно - Типото е по-тясно. Като се прибавят и по дългите носачина Алфата с 1 - 1,5 смна носач отдолу - ще има игра в зоната на шенкелите, че "разкрачването" ще стане доста ми се струва. Щом колегата 1912 вкара Q4-ков мотор които е като на купе 2.0 16V турбо, не виждам пречки за трансплантацията, при положение, че имам всичко от донора. Бтв. той имаше драми с полуоските някакви. Щом е на Типова платформа трансплантациите не трябва да са с кой знае какви усложнения м/у Типо, Темпра, Браво, Брава, Марея, Купе, Делта, Дедра, 145, 146, 155.
    AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
    AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
    FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...

    Коментар


      #17
      Еми с тия преправаници смо ядове ще имаме, и вапроса е че едно нешто да не е в фред , отново ще стана на калбо! А именно преди 5 дни , заради такива недоизпипани и центровани предници , отсякох едно дарво с моето купе, и се помачих и второ да гатна! И заради това , ако на 100% не пасне предницата от купето на типото, ваобще няма да се наемам, да правя нещо!

      Коментар

      Working...
      X